Novi hrvatski beauty brend ima odlično pakiranje

Plasinia 3

Linija prirodnih kozmetičkih proizvoda Plasinia inspirirana je prekrasnom divljinom Like, stvorena od samoniklog bilja i vode jedne od najčistijih rijeka na svijetu, rijeke Gacke, potpuno je organska i ručno rađena. Specifična geo lokacija inspiracija je i osnova brend identiteta – ilustracije i boje prenose polja zelenila, šuma, divljeg bilja, rijeke i riječnih područja koje istovremeno sugeriraju prirodnost, slojeve kože, ali i teksture krema i losiona.

Plasinia je novi brend s lijepim pakiranjem

Dizajnerski projekt uključuje osmišljavanje kreativne strategiju, verbalne komunikacije, dizajn brenda i identiteta linije proizvoda, dizajn niza piktograma i dizajn ambalaže. Identitetom se želi komunicirati prirodnost, ali na način koji pozicionira brend u segment premium kozmetike vrhunske kvalitete koji funkcionira na globalnom tržištu. Dizajn pakiranja i identiteta potpisuje nagrađivana hrvatska dizajnerica Izvorka Jurić.

Plasinia 4

Plasinia 5

Brend i sve novosti oko njega možete pratiti putem Facebook stranice, a sve detalje i kompletni izgled novog identiteta brenda i svih proizvoda pogledajte u fotografijama u nastavku.

Plasinia 6

Plasinia 7

Plasinia 8

Plasinia 9

Plasinia 10

Plasinia 11

Plasinia 12

Plasinia 13

Plasinia 2

Plasinia 1

Plasinia 15

Plasinia 16

Plasinia 17

Plasinia 18

Plasinia 19

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori