Trendseterice koje pojavom plijene pažnju ulicama Toronta

@iggychelseaandme

Višak slobodnog vremena ili samo velika ljubav prema ljubimcu? Društvene mreže su mjesto koje nas svakodnevno inspirira, ali i iznenađuje. Neupitno je da su potpuno promijenile način na koji komuniciramo, kako se prikazujemo i općenito gledamo na svijet. Kućni ljubimci su zauzeli velik postotak Instagramske populacije, a iza njihovih profila stoje vlasnici ili strastveni ljubitelji životinja. Cijela priča od hobija se za mnoge pretvorila u uspješan biznis koji donosi pristojne prihode za lagodan život.

Chelsea i Lisa: stylish modni par

@iggychelseaandme

Reklamirati modne, beauty ili gastro brendove nikada nije bilo jednostavnije, a slavni ljubimci jedino moraju biti istrenirani za poziranje. Chelsea i Lisa su trendseterice iz Toronta, a osim ljubavi prema ružičastoj boji, koja je očigledno velik dio njihove svakodnevice, dijele i interes za lijepe odjevne predmete i modne dodatke. Psić upečatljivog izgleda svojim modnim odabirima dodatno plijeni pozornost na društvenim mrežama i gradskim ulicama. Tema Instagram profila odmah će vam privući pažnju, a sve se vrti oko roza boje.

@iggychelseaandme

Vlasnica Lisa uvijek je dotjerana pa posebnu pozornost posvećuje i tome da se stilski uskladi sa svojom mezimicom. Odlazak na evente dio je njihove svakodnevice i svatko ih traži za barem jednu fotku. No, kako sve ne bi bilo isprazno, Chelsea svoju medijsku popularnost koristi i u humanitarne svrhe. Tako se s Lisom pojavljuje na hvale vrijednim događajima poput onog protiv testiranja proizvoda na životinjama.

@iggychelseaandme
@iggychelseaandme

Foto: Instagram (@iggychelseaandme)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori