Odlične zidne penjalice za aktivne mace

Mace su poznate po svojoj znatiželjnoj naravi i aktivnom lovačkom instinktu pa stoga znate da su kućne mace posebno sklone nestašlucima koje uglavnom izvode kada nikog nema u sobi. Ako ste vlasnik mačke nerijetko ćete doći kući i naći raskopanu biljku, možda razbijeni suvenir s najviše police u sobi, sažvakano cvijeće iz vaze, razvučeni toaletni papir, kauč s otiscima pandži ili rastrganu špagu koje se maca uhvatila u naletu energije. I to, naravno, ako se unaprijed niste osigurali da ona energiju ima gdje ispucati i ako sve lomljivo i jestivo niste dobro sakrili.

Nije to slučaj sa svakom macom, neke su relativno lijene, no ako imate aktivnog četveronožnog cimera treba razmišljati kako bi se oni mogli zabavljati dok vas nema. Brojni proizvođači na tržište su lansirali igračke s kojima se maca može sama igrati, neizostavne grebalice, ali i penjalice s kojih maca, poput prave kraljice ili kralja može nadgledati situaciju u sobi.

Penjalice CatastrophicCreations

Brend CatastrophicCreations specijalizirao se za kreativne penjalice na kojima su, ovisno o modelu, složene razne prepreke za zaigrane mace koje mogu na ovim penjalicama provoditi cijele dane – igrati se i spavati. Izazovne za savladavanje i za razvijanje novih sposobnosti ili održavanje agilnosti kroz godine, a kao dodatan izazov, neke od penjalica imaju predviđeno mjesto za hranu ili mačju metvicu što će i one malo lijenije mace potaknuti da krenu u istraživački pohod.

Minimalistički dizajn osigurava uklapanje u svaki prostor – CatastrophicCreations dostavlja u Hrvatsku, na službenoj stranici pogledajte što sve nude.

Foto: CatastrophicCreations

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori