Super bočice koje čuvaju vodu hladnom čak 24 sata

chilly-bocice-1

Svi znamo važnosti ispijanja vode na dnevnoj bazi, a kamoli kada je ovako vruće, tako da to ne moramo ponavljati. Brojni brendovi potrudili su se osigurati funkcionalne i estetski privlačne bočice koje uvijek možemo nositi sa sobom te tako biti sigurni da nikad nećemo biti žedni.

 

chilly-bocice-2

Chilly’s bočice za vodu

Pri ljetnim temperaturama voda se u boci brže zagrijava zbog čega je moramo češće puniti, ali jedan se britanski brend dosjetio rješenja za ovaj problem. Chilly’s je osmislio bočice od nehrđajučeg čelika s takvim stijenkama da zadržavaju tekućinu hladnom do 24 sata ili vrućom do 12 sati.

Nakon uspješne Indiegogo kampanje pokrenut je brend koji danas nudi različitih veličina, ali uvijek u stylish paketu. Jednostavan dizajn same boce obogaćen je različitim bojama i motivima. Možete birati između pastelnih i kromiranih bočica ili čak tropskih uzoraka.

chilly-bocice-3

Idealne su za nošenje u torbi svaki dan, a ovisno o printu, mogu biti za 260 ili 500 ml tekućine. Osim vode u Chilly’s bočicama može se nositi i druga tekućina. Što god želite zadržati hladnim (ili vrućim).

I što je najbolje, možete ih naručiti u Hrvatsku. Pogledajte kakve sve bočice nude na ovom linku.

chilly-bocice-4

chilly-bocice-5

bočice

Foto: Chilly’s Bottles

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori