Kako provesti Badnjak u gradu? Ovo su najzanimljivija događanja

Ledeni park

Zagrebačka adventska priča ove je godine sadržajnija no ikada! Zanimljiv glazbeni, zabavni i edukativni program nastavljaju se i u predstojećim blagdanskim danima. Mnogima je već tradicija Badnjak provesti na adventskim lokacijama u gradu, zbog čega glazbenih programa zaista ne nedostaje. Znamo da se i na svim kućicama jako dobro jede, tako da bi dan, ako ste slobodni, bilo odlično provesti opuštajući se u gradu.

Advent na Europskom trgu

Jeste li spremni za Boogie? Badnjak Boogie, najbolji dnevni party s tradicionalno najboljom atmosferom za koju je zaslužan jedan i jedini DJ Eddy Ramich, na rasporedu je i ove godine. Po dobrom starom običaju, u društvu dragih ljudi pleše se već od 10 sati ujutro.

Advent na Europskom trgu

Fuliranje

Na Fuliranju vas čekaju ženske snage uz Ladies Day&Night. Otplešite u ovaj božićni tjedan uz DJ-ice Reu, Remi, Babilonsku i Ines – program počinje u 12, a cure će se izmjenjivati svaka tri sata.

Advent na Zrinjevcu

Na Badnjak od 11 do 13 sati na zrinjevačkom glazbenom paviljonu zakazan je koncert Ive Smojver, a od 14 do 18 sati The Good Foot trija.

Advent na Zrinjevcu

Ledeni park

Jedna od najprepoznatljivijih adventskih atrakcija u Europi, zagrebački Ledeni park, od 24. prosinca do Silvestrova organizira klizanje uz glazbenu selekciju različitih DJeva i bendova. Na Badnjak, 24. prosinca od 11 sati glazbu bira DJ Eva Marija, na Božić će se klizati uz selekciju svevremenskih božićnih glazbenih hitova.

Advent u Maksimiru

Advent u Maksimiru

Šarena adventska oaza smještena na samom ulazu u park Maksimir postala je omiljena destinacija svih generacija. Dok djeca i mladi uživaju u grijanim paviljonima uz edukativne radionice i zabavne igre, odrasli se mogu opustiti uz večernja i after-work druženja i božićne koktele.

U narednim blagdanskim danima, Advent na Maksimiru obiluje programima za sve uzraste. Na Badnjak je zakazan koncert Lorene Jelusić Dua (12h), božićni koncert dječjeg zbora Kikići i Genijalci (13h), a potom od 14h glazbu bira DJ Zrna.

Foto: PR, Ivan Klindić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori