Journal Man: Nekoliko prirodnih dezodoransa koji stvarno djeluju

@riccardopozzoli

Beauty proizvodi su u stalnoj evoluciji. Proizvođači se sve više okreću prirodnim rješenjima i proizvodima koji ne štete zdravlju, ali i čuvaju okoliš. Ovaj pristup posebno je prisutan u proizvodnji prirodnih dezodoransa, pa ukoliko želite promijeniti navike i okrenuti se ka zdravlju i održivosti, onda više nećete morati u potragu za prirodnim i kvalitetnim proizvodima u specijalizirane trgovine. Sada, ponuda prirodnih  beauty proizvoda je sve veća,sve prisutnija i na dohvat ruke. Prirodne proizvoda možete pronaći s potpisom velikih, etabliranih brendova, ali i start-upova.

Iako je “prirodno” prilično širok pojam, najčešće ga definiramo kao proizvod  bez  sastojaka kao što je alkohol i aluminij. To znači da je bleg prema koži, ali i planeti.

U nastavku smo izvojili najbolje prirodne dezodoranse koji će se savršeno uklopiti u vašu beauty rutinu tijekom cijelog dana.

Corpus

Ovaj dezodorans je sve popularniji, a posebno ga obožavaju osobe koje tijekom cijelog dana rade u uredima, izloženi su stresu, a nakon posla odlaze u teretanu. Praktičan je i u ugodnog mirisa pa ga možete uvijek imati sa saobom, u torbi za teretanu ili u stolu kako biste se mogli osvježiti tijekom dana.

Corpus

Aqua di Parma

Ovaj dezodorans je idealan za muškarce koji se žele odreći kolonjske vode i intenzivnih mirisa. Dobro neutralizira neugodne mirise, a drugi će ga moći namirisati kad budu dovoljno blizu da ih zagrlite.

Acqua di Parma

Aesop

Mnogi roll-on-ovi sadrže alkohol, ali Aesop je pronašao učinkovito rješenje od isključivo prirodnih sastojaka. Lišće kadulje i ekstrakt wasabija koji miriše lagano i ugodno, odličan je izbor za svakodnevnu jurnjavu.

Ovaj je dezodorans idealan za muškarce koji se žele odreći kolonjske vode. Ovaj se miris odlikuje neutralizacijom neugodnog mirisa znoja, ali je lagan i nenametljiv. Drugi će ga moći namirisati kad budu dovoljno blizu da vas zagrle.

Aesop

Oars+Alps

Oars + Alps ima prirodnu, robusnu atmosferu, a to je i ono što je najbolje iskoristiti za rješavanje problema. Ubacite ga u svoj ruksak na bilo kojoj ekspediciji kako biste se osjećali svježe cijeli dan.

Oars + Alps

Foto: Instagram, Oars+Alps, Aesop, Acqua di Parma, Corpus

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori