Proizvodi za kosu i bradu koje bi svaki muškarac trebao isprobati

Proizvodi za kosu i bradu koje bi svaki
muškarac trebao isprobati

1922 by J.M. Keune

NOVA KEUNE LINIJA ZA MUŠKARCE

1922 by J.M. Keune naziv je najnovije Keune linije za muškarce, koja se sastoji od pomno biranih i bezvremenskih proizvoda za njegu kose, bojenje, oblikovanje i styling kose. Pakirana u interesantnim plavim bočicama, koje prizivaju svježinu i čistoću, 1922 by J.M. Keune linija osmišljena je i u potpunosti proizvedena u Nizozemskoj. Proizvodi su vrhunske kvalitete, obogaćeni sjajnim domaćim sastojcima, pa ih tako većina sadrži moćan kreatin i konoplju, kako bi naglasili ono najbolje u kosi. Kreatin obnavlja i učvršćuje unutarnju strukturu vlasi te je prikladan za sve tipove kose, dok je konoplja bogata omega 3 i 6 masnim kiselinama i proteinima, idealnima za njegu kose i kože.

1922 by J.M. Keune

1922 by J.M. Keune svojevrstan je hommage Jan Keuneu, osnivaču i hrabrom kemičaru iz Amsterdama. Jan je naime, te davne 1922. godine, svoju veliku i neutaživu ambiciju pretvorio u globalni brand proizvoda za njegu kose – Keune Haircosmetics – koja danas spada među najpoznatije i najpopularnije kompanije za njegu kose na svijetu. Danas njegov sin i unuci taj isti odvažni duh neumorno spremaju u bočice, kreirajući vrhunske proizvode za hrabre i odvažne muškarce diljem svijeta.

Polyboy Barber Shop

Najistaknutiji hrvatski ambasador linije 1922 by J.M. Keune je Marko Šimunović, vlasnik popularnog zagrebačkog barber shopa Polyboy. Vrhunski barber, pomalo neobičnog i upečatljivog stila, zaljubljenik je u tetovaže, motore, rockabilly i pin up, a poznat je po svom prepoznatljivom stilu stiliziranja brade i frizura u retro stilu. U svom Polyboyu Marko svakodnevno oživljava duh brijačnica iz nekog prošlog vremena, kada su se ljudi tamo dolazili – družiti. Svojim vještim i kreativnim rukama svaku frizuru i bradu pretvara u pravo malo umjetničko djelo, a u tome mu uvelike pomažu različiti proizvodi iz 1922 by J.M. Keune linije za moderne i odvažne muškarce, baš kakav je i sam Marko.

Marko Šimunović, vlasnik Polyboy Barber Shopa

1922 BY J.M. KEUNE LINIJA

Najnovija Keune linija za muškarce sastoji se od nekoliko pod linija; proizvoda za čišćenje i njegu kose, osnovnih proizvoda za brijanje, proizvoda za styling i proizvoda za očuvanje boje.

1922 by J.M. Keune

Sve Keune novitete za muškarce iz linije 1922 by J.M. Keune predstavljamo u nastavku, a nabaviti ih možete u Keune web shopu, u Keune prodavaonicama i u Keune frizerskim salonima.

KOLEKCIJA ZA ČIŠĆENJE I NJEGU

Kolekcija za čišćenje i njegu predstavlja novu, osnovnu njegu za pranje i regeneraciju kose, neizostavnu u svakodnevnoj rutini dotjerivanja. Proizvodi u liniji osmišljeni su za djelovanje u zajedničkoj kombinaciji, kako bi optimizirali kosu i tjeme, koji će pak tako biti u savršenom stanju prije no što i pomislite na šišanje, bojenje ili oblikovanje kose.

ESSENTIAL SHAMPOO

Blagi šampon namijenjen svakodnevnom korištenju. Obogaćen kreatinom, konopljom i ekstraktom bambusa.

ESSENTIAL CONDITIONER

Savršen regenerator nakon šamponiranja, sa kreatinom, koji jača kosu, i konopljom. Može se koristiti svaki dan za lakše raščešljavanje i hidratiziranje kose i brade.

REFRESHING SHAMPOO

Svjež šampon koji hladi i daje osjećaj laganih trnaca u vlasištu. Sadrži mentol i pepermint za osjećaj svježine. Dodatno obogaćen kreatinom i konopljom.

REFRESHING CONDITIONER

Savršen, osvježavajući regenerator za nastavak njege, za dodatan osjećaj svježine i hlađenja. Daje osjećaj trnaca u vlasištu, raščešljava i hidratizira. Sadrži kreatin, konoplju, mentol i pepermint.

FORTIFYING SHAMPOO

Osnažujući šampon koji vlas čini debljom, a kosu punijom. Kreatin, vitamin H, crveni ginseng i provitamin B5 dodaju kosi volumen i čvrstoću.

FORTIFYING LOTION

Ovaj jednistveno formulirani losion učvršćuje kosu i produžuje njen životni ciklus rasta te stimulira rast kose do 25 % unutar samo 4 dana. Crveni ginseng pojačava cirkulaciju i rast kose. Vitamin H poboljšava funkciju keratina, što rezultira u čvršćoj kosi i smanjivanju ispalih vlasi.

DEEP-CLEANSING SHAMPOO

Ovaj šampon dubinski čisti i s kose odstranjuje ostatke proizvoda koji se talože na kosi. Sadrži kreatin, konoplju i ekstrakt bambusa. Nakon pranja šamponom nanesite regenerator po vašem izboru.

PURIFYING SHAMPOO

Ovaj blagi šampon umiruje vlasište i uklanja vidljivu perut. Zinc pyrithione usporava razvoj Malassezia gljivice, koja uzrokuje perut. Sadrži kreatin i konoplju.

OSNOVNI PROIZVODI ZA BRIJANJE

Bez obzira da li je nečiji prepoznatljiv izgled čisto obrijan ili brada, 1922 by J.M. Keune linija osnovnih proizvoda za brijanje nudi savršena rješenja za svaki stil. Sadrži luksuznu kremu za brijanje, ulje za njegu brade i blagi balzam za bradu, a svi proizvodi za brijanje sadrže prepoznatljiv Keune miris sandalovine i kože.

SUPERIOR SHAVING CREAM

Za najčišće brijanje ikada. Bisabolol pomaže u smirivanju ozljeda prilikom rukovanja britvom, a glicerin hidratizira čak i najsušu i najosjetljiviju kožu. Sadrži konoplju.

BEARD BALM

Balzam s laganim učvršćenjem i prirodnim završnim rezultatom. Shea maslac hidratizira i hrani dlaku brade. Ulje slatkog badema i ulje kokosa njeguje, a pčelinji vosak dodaje prirodno učvršćenje. Sadrži ulje avokada, ulje sjemenki marelice i konoplju.

HOLD SHINE BEARD OIL

Bogata mješavina ulja za savršeno obrijanu bradu. Sadrži ulje slatkog badema koje omekšava, hidratizira i dodaje prirodni sjaj. Sadrži ulje sjemenki marelice, ulje avokada i konoplju.

OSNOVNI PROIZVODI ZA STYLING

Sve što je potrebno za postojanu frizuru nalazi se unutar linije osnovnih proizvoda za styling: od pomade visokog sjaja do mat gline. Iznimno su jednostavni za uporabu te daju odlične rezultate,  a savjet Keune tima je koristiti ove proizvode nakon šišanja, kojima će se nova frizura još više naglasiti i istaknuti.

CLASSIC GEL

Styling gel sa ekstra jakim učvršćenjem i sjajem. Zadržava svaki oblik frizure. Sadrži kreatin i konoplju.

PREMIER PASTE

Pasta za oblikovanje sa ekstra jakim učvršćenjem i mat završnim rezultatom. Za izradu razbarušenih frizura za koje ne treba puno vremena. Sadrži kreatin i konoplju.

WORLD-CLASS WAX

Vosak za oblikovanje sa srednje jakim učvršćenjem i sjajnim završnim rezultatom. Savršen za zaglađene frizure na kraćoj kosi. Sadrži kreatin i konoplju.

PREMIUM CLAY

Suha glina za izradu stylinga s jakim učvršćenjem i mat završnim rezultatom. Koristi se za teksturu i definiciju kratke do poluduge kose. Sadrži kreatin i konoplju.

ORIGINAL POMADE

Bezvremenska pomada sa ekstra jakim učvršćenjem. Koristi se za kreiranje zaglađenih, sjajnih frizura na kratkoj do poludugoj kosi. Sadrži kreatin i konoplju.

OČUVANJE BOJE

1922 By J.M Keune linija za očuvanje boje sadrži pet boja čije nijanse variraju od tamno smeđe do srednje blond. Završni rezultat je prirodno prekrivanje za koje ne treba uložiti puno truda, jer vrijeme djelovanja je brzo – svega 5 minuta. Asortiman uključuje i specijalni aktivator boje, formuliran do perfekcije.

 

Foto: PR, Keune

Učitati još
Zatvori