Superhrana: Mlada zelena pšenica

Danas je dosta teško izbalansirati  prehranu jer uz ubrzan životni ritam se susrećemo s ponudom raznovrsnih namirnica od kojih je mnoštvo ujedno i nutritivno deficitarno ili pak upitnog podrijetla. Stoga je prehranu neophodno dodatno obogatiti. Tu važnu ulogu danas preuzima superhrana i suplementi izrađeni od nje.

zelena pšenica

Mlada zelena pšenica istaknuta je supernamirnica (zelena povrtnica), biljka bogata mineralima, vitaminima, nizom esencijalnih aminokiselina koji organizam ne može sam proizvesti već ih je potrebno unijeti prehranom, živim enzimima i klorofilom koji dokazano ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje i preporuča se u svrhu kvalitetne detoksikacije organizma. Ona je snaga iz prirode koja daje tjelesnim stanicama neophodne nutricije, energiju, djeluje na jačanje imuniteta, ali i na tjelesnu regeneraciju.

Sinergijskom snagom nutricija iz 100% prirodnog izvora najbližeg njegovoj prirodnoj formulaciji, kao što je iz Mlade zelene pšenice, tijelo opskrbljujemo visoko potentnim i lako probavljivim fitonutrijentima sa maksimalnom bioiskoristivošću čime se pospješuje regeneraciju tjelesnih stanica i razmnožavanje novih. Ukoliko samo jedan od tih elemenata nedostaje, ovi proces teže će se ostvariti. Umjesto toga, prisustvo esencijalnih elemenata u organizmu kroz hranu koju unosimo iskoristit će se samo u energetske svrhe i njihova dobrobit tada je kratkoročna.

zelena pšenica

Liquid sun mlada zelena pšenica je ekološki dodatak prehrani koji se radi od lišća mlade pšenice iz gorske Hrvatske te prerađuje po pravilima održivosti svih njenih nutricija u obliku najbližem njenoj sirovoj varijanti – kako bi se održali svi živi enzimi i esecijalni elementi.

Možete ju uzimati kao zeleni napitak: 1-2 žličice praha pomješati s vodom ili sokom od jabuke, zobenim, rižinim i sojinim mlijekom, ali i dodati u bilo koju vrstu jela. Pronađite ju u ljekarnama, biljnim ljekarnama te prodavaonicama zdrave hrane.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori