Ove divne maske za mobitel su napravljene od lana i dobre su za okoliš

U vrijeme kad je onečišćenje od plastike jedno od gorućih svjetskih problema i kad svi pokušavaju smanjiti korištenje plastike, ekološke maske za mobitel su nas jako razveselile.

Ove divne maske za mobitel napravljene su na biljnoj bazi, odnosno od lana koji uzgaja lokalni poljoprivrednik u Švedskoj. Sve ono što mu od biljke ostane, koristi se za proizvodnju ovih maski za mobitel koje su potpuno biorazgradive. Dolaze u 26 različitih varijanti, a oslikane su u tiskari koja koristi samo organske boje.

Dobra je vijest da se lako ponovno koriste u proizvodnji. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite zamijeniti svoju maskicu, švedska tvrtka A Good Company koja ih proizvodi i prodaje, vašu će staru masku pretvoriti u novu. Svaki put kad zamijenite staru za novu, dobit će te popust na iduću kupovinu.

Maske su napravljene za iPhone, a više o njima možete doznati ovdje.

Foto: A Good Company

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori