Šumska vila je mjesto koje vjenčanja pretvara u bajku

Vuglovec, potpuno čarobno naselje u Ivancu, krije neodoljivu romantičnu lokaciju idealnu za najljepša vjenčanja na otvorenom. Vjenčanja pod vedrim nebom u ušuškanom kutku uokvirenom šumom pravo su ostvarenje sna svakog zaljubljenog para koji priželjkuje da njihova ljubavna priča bude okrunjena bajkovitim vjenčanjem.

Šumska vila

Riječ je o Šumskoj vili, imanju koje se proteže na 6000 metara kvadratnih pa ovdje u idili može uživati čak 260 osoba. Stoga je ovo mjesto idealno i za svadbeni domjenak, ceremoniju vjenčanja i svadbenu svečanost. Sve na jednom mjestu, pružit će intiman i vrlo topao ugođaj.

Kako bi vjenčanje bilo baš onakvo kakvo zamislite, ovdje vam je na raspolaganju nekoliko opcija. Stoga možete birati između potpuno otvorenog vjenčanja sa suncobranima ili vjenčanja pod šatorom koji štiti goste od svih vremenskih uvjeta.

Organizacija vjenčanja

Ovdje ćete uživati u rustikalnom ambijentu, na svježem zraku i u čaroliji zelenila i drvenih kućica na imanju Šumska vila koji potpuno opravdava svoje ime. Prirodni materijali i nježne boje osigurat će da se osjećate potpuno opušteno, a  golden hour na ovom mjestu ravan je najromantičnijim filmskim scenama.

Također, opuštenosti će pridonijeti i stručni tim koji u potpunosti može preuzeti organizaciju vjenčanja prema vašim željama. A na vama je samo da slavite ljubav i uživate u lijepim emocijama.

Luksuzna limuzina ili starinska kočija, sjenica za vjenčanje, šator, rasvjeta, fotograf, pozivnice, zahvalnice, cvjetna dekoracija, catering, glazba…. sve to možete prepustiti iskusnom timu za organiziranje vjenčanja iz Šumske vile.

Raskošna priroda, romantični detalji i profesionalni tim za organizaciju bez mane, pretvorit će vjenčanje u više od događaja. Uz lijepu i smirenu energiju, pamtit ćete emocije koje će vas preuzeti na tako magičan način. A da cijeli doživljaj bude još posebniji, možete se opustiti u vanjskom bazenu uz čašu omiljenog pića i široki osmijeh zadovoljstva.

Cvijeće, drvene kućice, mjesto za matičara, lampice, otvoreni kamen i još pregršt detalja pretvaraju ovo mjesto u poseban izvor radosti.

Ukoliko želite kreirati svoju bajku, rezervirajte svoj termin već sada, a više informacija pronađite na web stranici.

Foto: Šumska vila

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori