Feel good citat za ljepši ponedjeljak

citat-prijatelji

Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao, prihvaća što si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš.

– William Shakespeare

Postoje ti neki prijatelji, bez kojih bi nam život bio nezamisliv, koji su uvijek tu i kada ih ne vidimo stalno. Onaj prijatelj kraj kojeg možeš biti ono što jesi, koji će te uvijek primiti za ruku i podsjetiti da je sve ok, plakati i smijati se s tobom i biti ti podrška i onda kada nema nikog drugog da te podrži. Postoje ta prijateljstva koja traju zauvijek, ponekad se grade godinama, a ponekad je dovoljno da u trenutku „kliknete“ s nekim i da u kratko vrijeme ostanete prijatelji za cijeli život. Takva prijateljstva su topla i iskrena, satkana od međusobnog povjerenja i odanosti, i nije nužno da se prijatelji čuju svaki dan i da znaju baš sve o onome drugome, no posebna je to veza kada imate takvog bliskog prijatelja i kada prođe i puno vremena da se ne stignete vidjeti ili čuti, a na idućem susretu ili javljanju, nastavite upravo ondje gdje ste prošli puta stali. Zagrlite svoje prijatelje i recite im da ih volite i da ste sretni i ponosni što ih imate i što su uz vas.

Foto: Clarisse Meyer/Unsplash

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori