Zvijezde filma Brzi i žestoki u Pekingu

Danas je u Pekingu održano svečano predstavljanje sedmog nastavka vrlo popularne filmske franšize “Brzi i žestoki”. U povodu toga Peking su posjetile glavne zvijezde filma Vin Diesel, Michelle Rodriguez i Jason Statham. S obzirom da su “Brzi i žestoki” vrlo popularan serijal filmova u Kini, ne čudi mnogobrojan odaziv kineske publike na ovo događanje, kao ni činjenica da su neki od njih od jutra čekali vidjeti zvijezde koje su se pojavile tek oko 16 sati.

Vin Diesel

Vin Diesel

Ovo je Vinu Dieselu bilo prvi puta da je posjetio Kinu, čime se i pohvalio u svom obraćanju obožavateljima. Naglasio je kako mu se jako svidio Peking, od kojeg je imao prilike vidjeti samo Zabranjeni grad. Na opće oduševljenje kineskih obožavatelja izjavio je da ukoliko bude prilike da se snimi i osmi nastavak filma, taj nastavak će se snimiti upravo u Kini. Michelle Rodriguez je vrlo kratko istaknula kako je počašćena pozivom u Kinu, ida se nada da će opet imati prilike doći. Rekla je da ju je posebno oduševio Temple of Heaven kojeg je također posjetila. Na upit voditeljice čiju haljinu nosi, Michelle se oduševljeno pohvalila da je u pitanju Versace.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Jason Statham je kao i njegovi kolege izjavio kako mu je iznimno drago što je opet u Pekingu. Stathamu ovo nije prvi posjet Kini, ovdje je već promovirao svoj film “Plaćenici 3”, a sudeći po reakcijama publike zasigurno neće biti ni posljednji. Film će se u Kini početi prikazivati tek 12. travnja, i ako je suditi po prvoj reakciji publike mogao bi biti još jedan u nizu vrlo uspješnih američkih filmova koji se prikazuju u kineskim kinima.

Jason Statham

Jason Statham

Vin Diesel

Vin Diesel

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Foto: Nikolina Milićević

0