Tko je sve posjetio najzvjezdaniji after-party ovogodišnjih Oscara?

Vanity Fair Oscar Party 2020. Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix

Iza nas je najglamurozniji i najzvjezdaniji događaj u godini – dodjela prestižne filmske nagrade Oscar koju američka Akademija za umjetnost i znanost svake godine dodjeljuje najboljim filmskim postignućima iz prethodne godine. U dvadeset i četiri kategorije, 92. po redu dodjela nagrada Oscar još jednom je odala počast svima onima ispred i iza kamere koji su svojim kreativnošću i izvrsnošću ispričali filmske priče koje su nas taknule, koje ćemo pamtiti i kojima ćemo se vraćati – od nagrada za scenografiju i kostime preko nagrada za kameru i scenarij i nagrada dodijeljenih glumicama, glumcima i redatelju do velikog finala dodjele nagrade za najbolji film.

Dodjelu nagrada Oscar, sve njezine filmske zvijezde i druge uzvanike i ove je godine ugostio Dolby Theater. Nakon nezaobilaznog crvenog tepiha na kojem su hollywoodske zvijezde prošetale neke od najraskošnijih kreacija prestižnih modnih kuća i nastupa Janelle Monáe kojim su otvoreni 92. Oscari, dodjela nagrade Oscar ponovno je, drugu godinu zaredom, bila bez domaćina. No, uzbuđenja i iznenađenja nije nedostajalo – redatelj Bong Joon Ho je sa svojim filmom Parazit ušao u film i kući ponio zlatne kipiće za najbolji originalni scenarij, najboljeg redatelj, najbolji strani film i, onaj koji smo svi s nestrpljenjem iščekivali, najbolji film.

Tko je slavio uz korejskog redatelja, možete provjeriti ovdje. Nakon dodjele nagrada, došlo je vrijeme za slavlje.

Vanity Fair Oscar Party 2020. Charlize Theron
Charlize Theron

Najveći hollywoodski party godine

Američki magazin Vanity Fair i ove je godine pripremio najveći oscarovski after-party na kojem su se okupili ne samo pobjednici i nominirani, već i druge brojne zvijezde iz svijeta filma, glazbe i showbiznisa. Iako se nalazimo na početku godine, sa sigurnošću možemo reći da će i ovogodišnji Vanity Fair Oscar After-Party ostati zapamćen kao najveći hollywoodski party godine.

Osim poznatim licima, Vanity Fair party je, baš poput Oscara, vrvio odličnim modnim kreacijama. Najbolje kombinacije poznatih glumaca izdvojili smo ovdje, a tko je sve posjetio hollywoodski party godine i što su odjenule poznate glumice – otkrijte u nastavku.

Vanity Fair Oscar Party 2020. Greta Gerwig i Noah Baumbach
Greta Gerwig i Noah Baumbach
Vanity Fair Oscar Party 2020. Kate Hudson
Kate Hudson
Vanity Fair Oscar Party 2020. Kate Bosworth
Kate Bosworth
Vanity Fair Oscar Party 2020. Timothée Chalamet
Timothée Chalamet
Vanity Fair Oscar Party 2020. Florence Pugh
Florence Pugh
Vanity Fair Oscar Party 2020. Jessica Alba
Jessica Alba
Vanity Fair Oscar Party 2020. Olivia Wilde
Olivia Wilde
Vanity Fair Oscar Party 2020. Alicia Silverstone
Alicia Silverstone
Vanity Fair Oscar Party 2020. Lucy Boynton i Rami Malek
Lucy Boynton i Rami Malek
Vanity Fair Oscar Party 2020. Lili Reinhart
Lili Reinhart
Vanity Fair Oscar Party 2020. Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Profimedia

1