Uz nastupe hrvatskih zvijezda sinoć je održan A1 party dobrodošlice

Mia Dimšić

Vodeći ljudi iz biznisa te društvene i medijske scene okupili su se sinoć na ekskluzivnom partiju tvrtke A1 Hrvatska u Areni Zagreb kako bi poželjeli dobrodošlicu novom A1 brendu. Na spektakularnoj pozornici svoje hitove izvodila su neka od najvećih imena hrvatske glazbe –Nina Badrić, Massimo, Petar Grašo, Franka Batelić, Mia Dimšić, a poznati bend The Frajle iznenadio je goste pred sam kraj događanja.

A1 brend je službeno u Hrvatskoj

„A1 brend svojim korisnicima želi biti vodič u složeno digitalno doba novih tehnologija, velikih brzina i različitih multimedijalnih uređaja, čineći njihov život ugodnijim, produktivnijim i jednostavnijim. Dobrodošli u digitalno doba, hvala vam što ste s nama na ovom zajedničkom putu.“ – naglasio je u svom pozdravnom govoru Jiři Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Jiři Dvorjančanský i Nina Badrić

Vizualni spektakl na eventu dočekao je goste već na samom ulasku, prolaskom kroz digitalni vodopad, a nastavio se vrhunskim performanceom Mirror Crewa i Filipa Perića, međunarodno priznatog dizajnera i ilustratora koji pomoću virtualne stvarnosti (VR) slika umjetnička djela. Saša Šekoranja svojim je cvjetnim aranžmanima upotpunio ovaj gala događaj.

Među uzvanicima zabavljala su se i brojna poznata lica poput Marijane Batinić koja je vodila program, Nevene Rendeli, Mirne Medaković Stepinac, Joška Lokasa, Daniele Trbović, Andreje Bistričić, Davora Brukete i Nikole Žinića…

Franka Batelić

Podsjetimo, u ponedjeljak je održana press konferencija na kojoj je otkriveno da će nakon 19 godina, A1 brend zamijeniti Vip, a kompanija Vipnet postaje A1 Hrvatska.

Massimo Savić

The Frajle

Jiři Dvorjančanský

Martina Rizman Matić i Petar Grašo

Leadership team A1 Hrvatska

Nevena Rendeli, Mak Vejzović, Mirna Medaković i Hrvoje Stepinac

Miroslav Kantolić, Gordana Kovačević i Tomislav Makar

Marijana Batinić, Petar Grašo i Mia Dimšić

Nina Badrić

Mirror Crew

0