Top lookovi s otvaranja filmskog festivala u Cannesu

Kao i svake godine, francuska rivijera na jednom mjestu okuplja neke od najboljih filmskih uradaka, a i celebove. Mediteranski štih i umjetnički duh vlada  u Cannesu koji ove godine slavi 68. rođendan. Mnogi slavni parovi tokom godina prošetali su u nezaboravnim kombinacijama crvenim tepihom ovog prestižnog filmskog festivala što mu je donijelo kultni status.

natalie

Natalie Portman

Ove godine zvijezde su ponovno osvojile svojim kombinacijama prepunim glamura i elegancije. Tako su se na otvorenju hollywoodske glumice pojavile u svečanim haljinama svjetskih dizajnera. Julianne Moore je za ovu prigodu odabrala Armani i crnom haljinom s upečatljivim detaljima naglasila svoju besprijekornu put i vaternu nijansu kose.

julianne

Julianne Moore

Naomi Watts zablistala je u nešto ekstravagantnoj couture krinolini, dizajnera Eliea Saaba. Ovom važnom događaju prisustovali su i brojni modeli, koji su svojom ljepotom i stilom parirali i slavnim glumicama. Karlie Kloss preferira modnu kuću Verasce, koja joj je podarila sofisticirani look uz trendovski bijelu halijinu koja naglašava žensku siluetu pomoću upečatljivih proreza i detalja. Pogledajte koje zvijezde su se pojavile u Cannesu i kojim top kombinacijama su očarale prisutne.

lupita

Lupita Nyong’o

barrafaeli

Bar Rafaeli

naomi

Naomi Watts

siennamiller

Sienna Miller

karlie

Karlie Kloss

aymelinevalade

Aymeline Valade

Foto: Getty images

0