Princ George oduševio preslatkim fotografijama povodom 6. rođendana

princ George
@kensingtonroyal

Svaka svečana prigoda poput vjenčanja, krštenja ili rođendana u kraljevskoj obitelji znači da je na redu i profesionalno fotografiranje. Ovog je puta glavna zvijezda bio princ George, koji danas slavi šesti rođendan. Tim povodom, na službenom profilu Kensingtonske palače osvanule su tri nove fotografije koje su u vrlo kratkom roku dobile velike simpatije brojnih pratitelja na društvenim mrežama.

Sve su fotografije nastale u vrtu Kensingtonske palače, a iza njih stoji, ni manje ni više, nego vojvotkinja Catherine. Naime, kraljevski rođendanski portreti su tradicija – prošlogodišnje fotografije potpisuje Matt Porteous koji je malenog Georgea fotografirao ispred zida, nagađa se na krštenju njegovog brata, princa Louisa. Fotografiju od godinu ranije, s proslave četvrtog rođendana, potpisuje Chris Jackson, a nestašni George tad je pozirao u prugastoj plavo-bijeloj košulji. Ove godine, Kate Middleton odlučila je pokazati svoju umjetničku stranu i stati iza fotografskog objektiva, a rezultat su tri divne fotografije koje prikazuju zaigranog Georgea.

Na dvije pozira u bijelom dresu, pritom se na jednoj fotografiji valja u travi i ne skriva oduševljenje. Treća fotografija prikazuje slavljenika u zelenoj polo majici, no nije poznata lokacija na kojoj je fotografija nastala. U opisu fotografije samo piše kako je nastala za vrijeme zajedničkih obiteljskih praznika. Kraljevska obitelj svima je zahvalila na divnim i šarmantnim čestitkama koje pristužu već od ponoći.

Foto: Instagram (@kensingtonroyal)

0