Predstavljanje novog broja magazina Diva Style

Novi proljetni broj Diva Stylea čija je promocija održana na posljednjem danu Cro A Portera je na kioscima. Na naslovnici ovog visokoproduciranog lifestyle magazina su Lana Jurčević i Luka Nižetić koji su desetu godišnjicu svog prvog dueta, “Prava ljubav” obilježili snimivši novi, “Od najgorih najbolji”.

Lana-Jurcevic-2

Lana Jurčević

Diva Style donosi, kao i uvijek, mnogo modnih tema. Od pregršta novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje, do velikih intervjua. Jedan s Lucom Rubinaccijem, svjetskom ikonom stila i nasljednikom ugledne napuljske modne kuće Rubinacci, a drugi s Marijom Obrvan, vlasnicom concept storea, Maria Storeu.

Eva-Misiraca,-Luka-Nizetic,-Tonkica-Zlacki,-Lana-Jurcevic,-Dusko-Vlaovic

Eva Misirača, Luka Nižetić, Tonkica Zlački, Lana Jurčević, Duško Vlaović

Magazin je posjetio Nadu Kobali, čije modne skulpture se ne mogu svesti samo na jednostavan naziv ­šeširi. Diva Style je zavirio i u intimu Silvija Vujičića, umjetnika i kreatora, koji ima novi showroom i atelje.

Luka-Nizetic

Luka Nižetić

U novom broju su i veliki modni i beauty editorijali gdje se razmahala sva kreativnost modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i jedne dame među njima, Mare Milin. Diva Style donosi mnogo tema iz područja ljepote, od bajkovitih trendova u makeup-u, novih i uzbudljivih nijansi i laganih, prozračnih podloga do parfema za proljeće, ‘wet looka’ koji vlada na pistama te anti-­age tehnologije.

Tatjana-Juric

Tatjana Jurić

Lifestyle magazin donosi nov pogled na Istanbul, moderan, uzbudljiv i dizajnerski, s preporukom da s Divom u ruci možete otputovati i obići najbolje punktove. Diva Style piše o njujorškom hramu dobre hrane i delikatesa, Dean&DeLuci gdje je kavu ispijala i Carrie, a i o našim gastro predstavnicima­ 5/4 i MakaNaKonac. Isplati se pogledati lijepe slike lofta u Zagrebu i hotela Praktik u Madridu, a od ovog broja za Diva Style piše i Jelena Veljača dok je Iva Balaban otkrila koje knjige stoje na njezinom ‘coffe tableu’.

Kristina-Krepela

Kristina Krepela

Tihana-Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Viktor-Drago,-Tonkica-Zlacki

Viktor Drago, Tonkica Zlački

Judita-Frankovic

Judita Franković

Nikica-Ivancevic,-Vjeko-Franetovic

Nikica Ivančević, Vjeko Franetović

Nenad-Korkut

Nenad Korkut

Lana-Pavic

Lana Pavić

Ana-Begic-Tahiri

Ana Begić Tahiri

Andrea-Andrassy,-Zvonimir-Franic

Andrea Andrassy, Zvonimir Franić

Andja-Maric

Anđa Marić

Morana-Saracevic,-Martina-Cicko-Karapetric

Morana Saračević, Martina Cicko Karapetrić

Martina-Podgorski

Martina Podgorski

Petar-Trbovic

Petar Trbović

barbaranola

Barbara Nola

Zoran-Aragovic

Zoran Aragović

Zvoncica-Vuckovic

Zvončica Vučković

Edvin-Liveric

Edvin Liverić

Foto: Borna Filić/Pixsell

0