Poznati na predstavljanju novih Sensation bočica

Nova imena pića Sensation – Asia, Africa, India i Indonesia pružaju potpuno novo iskustvo. Zagrebački Cvjetni trg u subotu 25. travnja razbio je monotoniju svima koji su se zatekli na pravom mjestu u pravo vrijeme jer su uz kušanje pića Sensation mogli nakratko otputovati u Aziju, Afriku, Indiju i Indoneziju.

Lana Jurčević

Lana Jurčević

Asia, Africa, India i Indonesia nova su imena 4 okusa pića Sensation, čija je redizajnirana nova bočica, predstavljena kroz zabavan i neobičan scenski sadržaj koji je odudarao od uobičajenih normi.

Viktor Drago

Viktor Drago

Senzacionalni ples 10-metarskog kineskog zmaja i atraktivna indijska plesačica potpuno su razdrmali centar metropole donoseći dašak egzotike u subotnju svakodnevicu. Na vizualno atraktivnoj pozornici uz vodstvo voditeljice Ivane Mišerić, Sensation je dosegnuo višu razinu i postavio nove standarde u kategoriji aromatiziranih gaziranih mineralnih voda.

Luka NIžetić

Luka Nižetić

Plesači sa zmajem svojom su koreografijom rasplesali sve prisutne, a Baby Dooks je, kao izazivač zmaja, ponovo pokazao svestranost te uz dozu smijeha i imaginacije predstavio vedru stranu Sensation vizije.

cvjetni post 18

Ivana Mišerić

Uz bogati program, predstavljanje novih bočica i već dobro poznatih okusa, u Sensationu su između ostalih imali priliku uživati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske: voditeljica Ivana Mišerić, poznati producent Baby Dooks, modni producent Viktor Drago, glumac Zlatko Ožbolt, pjevačica Lana Jurčević, pjevači Luka Nižetić i Bojan Jambrošić, voditelj Danijel Bilić, glumica Mirna Medaković, rukometaš Vedran Zrnić i mnogi drugi.

Baby Dooks

Baby Dooks

Sensation je novom bočicom napravio iskorak spremno odgovarajući izazovima vremena, a ovim događanjem potvrdio da uistinu pobjeđuje monotoniju. I ne zaboravite da sada svaki poznati okus nosi ime destinacije, a Sensation Asia, Africa, India i Indonesia će s prosječno 19 kalorija na 100 ml sigurno osvojiti sve ljubitelje pića s malo kalorija.

Mirna Medaković

Mirna Medaković

Sensation u novom ruhu spreman je zadovoljiti visoke kriterije tržišta, ali i svih onih koji uživaju u ovim jedinstvenim pićima.

cvjetni post 3

0