Otvorena luksuzna draguljarnica u Zagrebu

Malalan otvorenje

Nevena Rendeli

Jučer je u Ban centru u društvu prijatelja, medija i klijenata svečano otvorena draguljarnica Malalan, koja je grad Zagreb učinila jedinstvenom adresom luksuza s eminentnim imenima iz svijeta nakita i satova. U Malalan večeri posvećenoj luksuznim brendovima voditeljsku ulogu preuzeo je glumačko bračni par Bojana i Enes Vejzović, dok su brojni uzvanici uživali u zvucima glazbenice Vande Winter. Čarima draguljarnice Malalan nisu odoljela ni brojna imena društvenog života poput Jelene Veljače i Dražena Čučeka, Nevene Rendeli, Mare Bratoš, Tihane Harapin Zalepugin, Ive Balaban, Iris Pinjuh, Boruta Mihalića i brojni drugi.

imgp1273

Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh i Nevena Rendeli

Dobrodošlicu svim budućim klijentima i prijateljima poželjeli su i  gosp. Peter Kellner, direktor Breitlinga za Europu, gđa. Gabriella Lanfranchi, predstavnici marke Pasquale Bruni, gđe. Elisabetta Aiolfi i Silvija Franchi, predstavnica marke Pomellato gđa. Paola Rosi, predstavnik marke  Dodo, gosp. Diego di Marcu,  predstavnik marke Bulgari i gosp. Federic Rossi, predstavnik marke Marco Bicego.

Malalan draguljarnica podijeljena je na 4 dijela, unutar kojeg svaki brend ima unutar zajedničkog prostora istaknut svoj ‘ identitet’ i organiziran svoj prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstveno carstvo luksuza.

Borut Mihalić

Borut Mihalić

Kutak Malalan s nakitom od plemenitih materijala koji su upotpunjeni dijamantima i dragim kamenjem, a među kojim se posebno ističe kolekcija Romantika. Naime, u kolekciju Romantika utkane su sve vrijednosti koje draguljarnica Malalan promovira i kojima stremi. Riječ je o vrijednim modelima bezvremenske ljepote i kvalitete, koji se prenose s generacije na generaciju, a u sobi nose momente ljubavi i sreće onih kojima se poklanjaju i onih kojima se prenose. Kolekcija Malalan izrađena je isključivo od 18-karatnog zlata ili platine optočena je dijamantima i dragim kamenjem najviše kvalitete.

Iris Androšević Pinjuh

Iris Androšević Pinjuh

U zagrebačkoj Malalan draguljarnici jedan dio posvećen poznatoj marki satova i nakita Bulgari. »Savršenstvo preciznosti« opis je koji krasi Breitling satove smještene u istoimenom kutku, a osim toga, uz vlastitu kolekciju nakita Malalan te ponudu iz kolekcija Mikimoto, Dodo, Marco Bicego i Pasquale Bruni u draguljarnici Malalan u ponudi je i vrijedan nakit Pomellato.

imgp1173

Iva Balaban

imgp1141

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

imgp1108

Mara Bratoš

imgp1134

Jelena Veljača i Dražen Čuček

imgp1103

Tihana Harapin Zalepugin

imgp1157

Vanda Winter

Senna Ušić Jogunica

Senna Ušić Jogunica sa suprugom

Karla Kaić i Daniela Gajski

Karla Kaić i Daniela Gajski

DJ Ella

DJ Ella

Milena Vuletić i Vanda Winter

Milena Vuletić i Vanda Winter

Peter Malalan sa suprugom Karmen

Peter Malalan sa suprugom Karmen

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Foto: John Pavlish

0