Ledeno doba u Arena Centru

_Q5A8489

Posljednjih nekoliko tjedana brojni posjetitelji zagrebačkog trgovačkog centra – Arena Centar su se čudili divovskom žiru koji se nalazi na samom ulazu. Simpatični Scart iz popularnog animiranog filma – Ledeno doba svoju potragu upravo nastavlja u Arena Centru, gdje je katapultiran s velikog kino platna. Ovog puta avantura će biti veća no ikad, a slijed događaja izazvanih Scratovom nespretnošću, bit će nevjerojatno zabavan za sve posjetitelje, jer je u naš najveći trgovački centar prvi puta u Hrvatskoj stiglo pravo Ledeno doba.

_Q5A8436

Jučer su tako, samo u Arena Centru, u ledenoj avanturi uživali i brojni poznati – Lana Klingor Mihić, Ana Begić Tahiri, Ana Radišić, Tea Blažević te Ivana Delač Đolo, koji nisu krili oduševljenje s najdražim likom – Sidom, koji se sa svima fotografirao. Ljubitelji ledene avanture moći će se rashladiti u Arena Centru sve do 17. srpnja od 10 do 19 sati, na trgu Dalmacija, u dosad neviđenom tematskom parku na temu filma Ledeno doba: Veliki udar, koji od jučer igra u svim CineStar kinima diljem Hrvatske.

_Q5A8392

Uz tematski park, sve posjetitelje očekuje mnoštvo zabavnih aktivnosti, a najatraktivnija će svakako biti velika potraga za žirom. Za malene kreativce svakodnevno se održavaju radionice, a najkreativnije očekuju super nagrade. Ljubitelji selfija će se moći fotografirati u foto kutku ledenog doba, zajedno s najdražim nam likom Sidom.

_Q5A8536

Sve posjetitelje očekuje i poseban program iznenađenja već ovog vikenda 16. i 17. srpnja, od 17 do 19 sati, na kojem će imati priliku za osvajanjem ekskluzivnih nagrada iz filma Ledeno doba: Veliki udar!

Više o samom događaju možete pronaći na adresi arenacentar.hr, a ulaznice za film Ledeno doba: Veliki udar možete kupiti na blagajnama CineStara ili online na blitz-cinestar.hr

Foto: Sara Dombre

0