Uz agrifoccaciju službeno otvorena terasa Bulldoga

bulldog2

Sinoć je kultni zagrebački Bulldog, omiljeno mjesto za ispijanje kave i gastro odredište na špici, službeno otvorio terasu uz delicije koje su njih pripremale tri mame, tri prijateljice, Suzy Josipović Redžepagić, Vesna Kotlar i Tanja Soldo, suvlasnica Bulldoga. Ujedno je ovom prigodom proslavljen i četvrti rođendan portala Wall.hr.

bulldog3

Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i Vesna Kotlar

Među brojnim poznatim licima bili su Leonarda Boban s djecom, Lejla Filipović, Vanja Mamić, Matija Vuica, Ana Miščević, Ivana Šundov, Ronald Braus, Nada Abrus, Goran Vlaović, Mario i Draga Stanić, Tomo Ricov, Ana Petričić Gojanović, Dubravko Šimenc i drugi.

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Tema večeri bila je ‘Tri mame, devetoro djece’ koja je naglasila kvalitetnu domaću kuhinju kakvu doma spravljaju mame koje odlično kuhaju, a kakva se priprema i u restoranu Bulldog. Zvijezda večeri zasigurno je bila agrifoccacia, posebna pogača koja će uskoro globalno dobiti zaštitu poput pizze, a koja se do prije nekoliko dana, osim u Zagrebu pripremala u još samo tri grada na svijetu i to sva tri u Italiji – Parmi, Veroni i Rimu. Sinoć su Suzy, Tanja i Vesna priredile čak 44 agrifocaccie – s baby špinatom, ricottom, buffalo mozzarellom i pečenim cherry rajčicama, s artičokoma i hrskavim špekom i sa šparogama i prepeličjim jajima.

bulldog8

Sarah Josipović i Ćiro Blažević

Sarah Josipović i Ćiro Blažević

Osim agrifoccacija gosti su uživali i u chicken i beef burgerima, rižotu s gljivama, tjestenini sa škampima, maurskim ražnjićima, rimskim njokima, 10-ak vrsta crostata i vinima Mouton Cadet Rothchild – Blanc, Medoc i Le Rose te proseccu Villa Sandi.

Vanja Mamić i Narcis Redžepagić

Vanja Mamić i Narcis Redžepagić

Jurica Popović i Matija Vuica

Jurica Popović i Matija Vuica

Ana Miščević

Ana Miščević

Foto: Martina Lufti Pašić

0