Brojni poznati na predstavljanju IZIPIZI Studio kolekcije

Judita Franković

Zagreb se svrstao na svjetsku IZIPIZI kartu! Svečano predstavljanje novog L’Amiral modela sunčanih naočala u Dežmanovom prolazu okupilo je brojne poznate i slavne, koji su na licu mjesta željeli isprobati novi model iz IZIPIZI radionice. Zagrebački event održan je paralelno s predstavljanjima L’Amirala na više lokacija diljem svijeta, što samo potvrđuje da IZIPIZI modeli svojom kvalitetom prelaze sve granice.

Helena Minić Matanić

IZIPIZI je u ovoj kolekciji izrazio svoju kreativnost te ponudio novi stil, daleko od standardne ponude klasičnih IZIPIZI modela. Konačni rezultat predstavlja karakteristične IZIPIZI vrijednosti: vrstan dizajn, cjenovnu dostupnost, otvorenost novim pristupima i tehnologijama te inovativnost. Sve ovo možemo pronaći u L’Amiralu, za kojeg ne sumnjamo da će osvojiti domaću publiku.

Tihana Harapin Zalepugin

Suzy Josipović

Kao elegantan, udoban i unisex model, L’Amiral obilježavaju donekle izmijenjene pravokutne linije te zadebljani trapezasti okviri, minimalistički pristup te blage, nježne boje namijenjene nadolazećem proljeću. U ovo su se uvjerile Judita Franković, Helena Minić Matanić, Ella Dvornik, Daniela Trbović i brojne druge dame koje su nakon isprobavanja L’Amirala počele zamišljati i neke nove modne kombinacije.

Daniela Trbović

Ella Dvornik

Helena Minić i Judita Franković

Ivana Ergić

Lana Lapaine, Marijana Birkić Lovegrove i Noemie Bureau

Lana Lapaine i Noemie Bureau

Nina Mia Čikeš

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Dizajn je jednostavan i trendi, a modeli su istovremeno kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Naočale su lagane, fleksibilne te prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Paula Puškaš, Mia Matić, Luna Valas i Ivana Vukušić

Nika Matić i Rita Rumora

Paula Puškaš

Mia Matić

Luna Valas

Korana Marović

Ivana Vukušić

Ivana Pavić i Iva Gradišer

Dora Predojević

Barbara Repe

Ana Lea Janzić

Foto: John Pavlish

0