Hrabra odjevna kombinacija Blake Lively

Nije novost kako Blake Lively zna zablistati na crvenom tepihu. Lijepa glumica predstavlja iščekivani film ‘Bezvremenska Adaline’, a za premijeru u New Yorku pojavila se u dvije kombinacije – glamuroznoj dugoj haljini koju je odabrala za crveni tepih i nešto opuštenijoj, ali ništa manje seksipilnijoj, za after party u njujorškom Metropolitan klubu.

blake lively

Oba izbora bila su s potpisom Monique Lhuillier. Crvenu raskošnu toaletu Blake je nadopunila upečatljivim nakitom Lorraine Schwartz, dok je u odjevnoj kombinaciji za party nakon premijere filma pokazala kako uistinu može odjenuti što poželi. Spoj transparentnog kombinezona s printom zvjezdica izgledao je vrlo upečatljivo, dok je uz njega nosila jednostave salonke u crnoj lakiranoj boji. Ni u ovoj kombinaciji Blake se nije odrekla zanimljivig nakita, prstena i naušnica koji su se idealno uklopili u cijelu priču.

blakelivelypremijera1

Premijera filma ‘Bezvremenska Adaline’ sutra će se održati i u Hrvatskoj, tako da će svi obožavatelji Blake Lively moći nadolazećih dana uživati gledajući je na velikom platnu.

Foto: Getty Images

 

0