Event koji je okupio poznate Hrvatice

Mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, došle su podržati proslavu 10. rođendana centra Optical Express koji je i njima podario savršen vid i vodio brigu o njihovim očima. Tako su i osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić kojoj je povjereno i vođenje cijelog programa te dodijeljena uloga domaćice na ovom rođendanskom događanju i mnogi drugi.

dr. Dražen Vukić, dr. Zdeslav Vukas, Severina Vučković, dr. Dean Šarić, dr. Zdravko Mandić

dr. Dražen Grgić, dr. Zdeslav Vukas, Severina Vučković, dr. Dean Šarić, prof. Zdravko Mandić

A uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči.

Severina Vučković

Severina Vučković

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, centar u Zagrebu među prvima je počeo obavljati zahvate laserskog skidanja dioptrije, a profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi. Kroz Optical Express centar je tijekom 10 godina postojanja prošao velik broj ljudi koji danas zadovoljno hodaju gradom, s ljepšim pogledom na svijet.

U Optical Expressu vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i, što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se uvjerili svi oni koji su se nakon dugogodišnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije.

Iva Balaban

Iva Balaban

Zato u svakom trenutku slobodno prepustite u ruke stručnjaka Optical Expressa. Centar je za svoj deseti rođendan odlučio svojim pacijentima darovati dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida, do 30. travnja 2015.

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Ana Kričković

Ana Kričković

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Mirela Forić Srna

Mirela Forić Srna

Mila Elegović

Mila Elegović

Ilina i Sandi Cenov

Ilina i Sandi Cenov

Mirna Zidarić

Mirna Zidarić

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Iva Jerković

Iva Jerković

Foto: John Pavlish

0