Brojni poznati na otvorenju Bisou – hrvatski nakit inspiriran francuskom estetikom

Nevena Rendeli

Dok popularnost Borboleta nakita ne jenjava a nove prodajne lokacije otvaraju se u središtu ni više ni manje nego New Yorka, lijepe vijesti stižu i iz Zagreba. Marljivi stručnjaci iz kreativnog tima Borbolete predstavili su novi brend Bisou, što na francuskom znači poljubac. Iza neodoljivog imena i slogana „my magic moments“ krije se bogata ponuda ručno izrađenog nakita i modnih dodataka koji će zasigurno slijediti put Borbolete.

Otvorenju prve Bisou trgovine prisustvovale su broje trendseterice poput Nevene Rendeli, Mirne Zidarić, Lune Valas, Mije Matić, Aleksandre Dojčinović, Anamarije Brkić i brojnih drugih.

Osim lančića, narukvica i prstenja izrađenih u srebru s pozlatama roza i žutog zlata tu su i „Small Leather Goods“ – accessories od kože (privjesci za ključeve, novčanici, etui za putovnice, nesesseri, čak i mali praščić za kovanice), mirisne svijeće, Be Candy linija nakita, kreativne čestitke i bookmarksi po još povoljnijim cijenama. Sve ovo može se pronaći u novoj trgovini na adresi Ilica 19, čiji dizajn interijera potpisuje poznata zagrebačka arhitektica Vlatka Čizmić a božićno uređenje prepušteno je svestranom dizajneru interijera i cvjetnih aranžmana Saši Šekoranji, koji su zajedničkim snagama prostor pretvorili u pravi mali raj Instagram blogova.

Mia Matić, Paula Puškaš, Tihana H. Zalepugin, Luna Valas i Ivana Vukušić

„Iza nas je uzbudljiva godina puna napornog rada, no sav trud se isplatio i pred nama je novi brend koji će osvojiti srca diljem svijeta. Oduševljeni nazivima objava na novom instagram profilu my_bisou iz prve ruke smo saznali da su spomenute objave: my beatuiful heart, my sparkling unicorn, my shiny crown, my Mickey i ostali primamljivi nazivi, ustvari nazivi proizvoda – a kojih to proizvoda, možete vidjeti u našoj zagrebačkoj trgovini, prvoj od dvadesetak koje planiramo otvoriti diljem Hrvatske u sljedećoj godini“ – Lejla Sertović, voditeljica marketinga i razvoja.

BeCandy kolekcija iz Bisou od sutra će se naći i u svim trgovinama Školske knjige.

Ljepota i elegancija od sada stanuju u Ilici 19.

Danijela Gajski

Teuta Mesaroš

Ana Karadžole i Barbara Repe

Iris Petrač

Karla Kaić

Anamarija Brkić

Nenad Sovilj i Zoran Škrobonja

Aleksandra Dojčinović

Lana Rosandić

Andreja Bistričić

Vlatka Čizmić

Ema i Tatjana Lisičar

Ivana Pavić

Ivana Rajić

Mirna Zidarić s prijateljicom

Foto: John Pavlish

0