adidas otvorio najveću trgovinu u Hrvatskoj

Ida Prester

adidas Kuća kreatora na novoj lokaciji u Ilici

adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, danas je otvorio vrata nove Kuće kreatora – mjesta namijenjenom svim sportašima bili oni profesionalci ili amateriNovu trgovinu, najveću u Hrvatskoj te jednu od najvećih na području južne Europe službeno je otvorio adidasov dugogodišnji ambasador Ivan Rakitić, a otvorenje je obilježio spektakularan laserski show. Program otvorenja vodila je Ida Prester, a odličnu atmosferu uzvanicima je osigurao DJ Chill uz plesače plesne skupine Atomic Dance Factory.

Slavko Sobin

U novom adidasu možete shoppingirati već danas

Posjetitelji, među kojima su bili i Nevena Rendeli, Slavko Sobin, Ogi Antunac i Matea Matošević imali su priliku istražiti tri interaktivne zone Nove adidas kuće kreatora. U nogometnoj Predator zoni imali su se priliku družiti s Ivanom Rakitićom, Antom Ćorićom, Domagojem Antolićem, Danijem Olmom, Amirom Rrahmanijem i Janom Lecjaksom te istražiti svijet nogometnog Predatora.

U running zoni zainteresirani su uz pomoć adidas runnersa mogli iskusiti trčanje uz VR tehnologiju dok su u trening zoni mogli vježbati uz Wii konzolu pod vodstvom trenerice i nutricionistice Marije Andrijašević te trenerice i lifestyle blogerice Petre Škode Štrok. Event otvorenja začinila je i poznata hrvatska likovna umjetnica Marina Mesar OKO koja je posebno povodom otvorenja adidas trgovine napravila ilustraciju koja će kreativno nadopuniti Originals kutak u trgovini.

Marija Andrijašević, Nevena Rendeli i Marina Mesar OKO

Marija Andrijašević, Nevena Rendeli i Marina Mesar OKO

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj. Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini na adresi Ilica 21, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa.

Više informacija na: www.instagram.com/adidashrvatska.

Ivan Rakitić

Ivan Rakitić

Ivan Rakitić i nogometaši Dinama

Ivan Rakitić i nogometaši Dinama

0