#OstajemDoma: Lana Klingor Mihić

#OstajemDoma: Lana Klingor Mihić

Lana Klingor Mihić, koja nas posljednjih tjedana oduševljava sa svojim transformacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato, ovih dana uživa u krugu obitelji i svog obiteljskog doma. Zašto nas i ona poziva da #OstanemoDoma i kako planira iskoristiti nadolazeće vrijeme, otkrila nam je u nastavku!

  • Priključila si se kampanji #OstajemDoma. Što te motiviralo? 

Smatram da kao javna osoba koju na društvenim mrežama prati preko 120 tisuća ljudi, imam odgovornost prenijeti pravu poruku svojim primjerom i djelovanjem. Ostati doma znači smanjiti mogućnost zaraze na minimum, a to je u ovoj situaciji najmanje što možemo i moramo učiniti.

  • Kako provodiš vrijeme u samoizolaciji? 

S djecom i psima u kući odnosno dvorištu. Moram priznati da ja ovako slično živim već skoro tri godine, a jedina je razlika što su djeca stalno doma. Zvuči nevjerojatno, ali ja stvarno rijetko bilo gdje izlazim, a družim se s prijateljima doma.

  • Najbolji film za pogledati u ovom trenutku? 

Teška su vremena, pa preporučam što više smijanja, dakle neka komedija.

  • Najbolja knjiga za pročitati u ovom trenutku? 

Općenito premalo čitamo, a to je šteta. Koju god knjigu pročitate, oplemenit će vas, nečemu naučiti. Posljednje što sam pročitala je “AKO DOČEKAM SUTRA”. 

  • Najbolja serija za bingeati u ovom trenutku? 

Ajme, ne stižem to.

  • Najbolja glazba za opuštanje u ovom trenutku? 

Ona koja vam diže raspoloženje.

  • Kako najbolje provesti vrijeme sama sa sobom? 

Hm… ovisi što želite postići. No ja volim preispitati svoju savjest, odluke, ponašanje, razmisliti jesam li bila fer prema nekome ili nisam. Važno je osvjestiti sebe u odnosu na druge i jako je važno naučiti reći OPROSTI. Ili na primjer NE.

  • Kako najbolje provesti vrijeme sa svojom obitelji/ukućanima?

Iskoristite ovo vrijeme da detaljno pospremite kuću, dajte i djeci da pomognu, uživat će. Igrajte društvene igre. Premalo vremena u životu provodimo s djecom, jer oni većinom provode od 8 do 10 sati u vrtiću ili školi. Zato sada uživajte s njima u njihovom odrastanju.

  • Koje si zaostatke sada napokon riješila ili ćeš ih tek riješiti ;)? 

Mislim da ih nemam. Ali pronaći ću nešto sigurno. 

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori