#OstajemDoma: Dora Predojević

#OstajemDoma: Dora Predojević

Naša poznata influencerica Dora Predojević među prvima je na svojim društvenim mrežama pozvala mnoge da se pridruže inicijativi #OstajemDoma i tako podrže borbu protiv koronavirusa. Na njenom Instagramu redovito pratimo na koje sve načine upotpunjava svoju svakodnevicu, pa smo neke njene ideje odlučili podijeliti s našim čitateljima!

  • Priključila si se kampanji #OstajemDoma. Što te motiviralo?

Bolje spriječiti nego liječiti. Zaista mislim da nam ostajanje kod kuće na određen period ne bi trebao predstavljati problem, virus je ozbiljna stvar i tako se treba prema njemu i postaviti. Mislim da ovdje ključnu ulogu ima ljudski faktor, samo što nažalost brojni ljudi to još uvijek nisu pojmili ili odbijaju prihvatiti.

  • Kako provodiš vrijeme u samoizolaciji?

Prije nekih dva tjedna sam rekla: “Joj, samo da mi je tjedan dana da se odmorim!”, i eto! ? Mislim da je svatko od nas barem jednom izgovorio te riječi, i sad nam je prilika. Puno spavam, čitam, kuham (za što prije nisam nalazila vremena), dečko i ja igramo prvenstvo u Yambu, napravili smo od toga pravo Europsko prvenstvo! Također smo kupili prostirke za vježbati kod kuće, isto tako radim od kuće! I super mi je!

  • Najbolji film za pogledati u ovom trenutku?

Parazit! Još nekako i tematski ide! ✌?

  • Najbolja knjiga za pročitati u ovom trenutku?

Bilo koja! Čitajte, ljudi!

  • Najbolja serija za bingeati u ovom trenutku?

Black Mirror, DE-FI-NI-TI-VNO!

  • Najbolja glazba za opuštanje u ovom trenutku?

Nešto veselo ?

  • Kako najbolje provesti vrijeme sama sa sobom?

Moja mama uvijek kaže: ”Samo je dosadnim ljudima dosadno!” Puno je stvari koje možete; srediti zaostatke na poslu, napokon očistiti stan, pogledati iznova najdražu seriju, spavati do 11 sati (kao nekad u studentskim danima npr.!), igrati društvene igre, početi vježbati! Ili jednostavno uživati u izolaciji!

  • Kako najbolje provesti vrijeme u društvu obitelji?

Za one koji imaju tu privilegiju biti s obitelji, sve gore navedeno ? Za nas koji smo odvojeni, sad smo shvatili koliku težinu i zadovoljstvo ima ta jedna obična kava s njima ? Prije bi nam to bila rutina, sad se tome radujemo! ?

  • Koje si zaostatke sada napokon riješila ;)?

Osim što nam je stan čist kao apoteka, nikakve ? Uživam u vremenu za sebe, malom predahu i odmoru, a kad mi to dosadi, onda ću krenuti u rat sa zaostacima! ?

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori