#OstajemDoma: Andrea Andrassy

#OstajemDoma: Andrea Andrassy

Biti u izolaciji, barem kratkoročnoj, i daleko od užurbane gradske vreve, nekim je ljudima zapravo ostvarenje snova. Na sličnom tragu funkcionira i Andrea Andrassy, koja nam je otkrila da se u njenom životu otkako je kampanje #OstajemDoma baš i nije puno toga promijenilo. Uz to, dala nam je neke baš dobre preporuke za gledati, slušati, čitati i ubijati dosadu!

Ja sam osoba koja inače najviše voli ostati doma, tako da mi ovo nije prevelika promjena, ali motivacija je još veća jer je to najmanje što svi možemo napraviti za društvo i one koji nemaju luksuz ostajanja kod kuće.

  • Kako provodiš vrijeme?

Kao i inače – radni dan provedem za kompjuterom, usput perem veš i pospremam, u slobodno vrijeme čitam, gledam serije i igram igrice. Kod mene se stvarno mao toga promijenilo, osim što me sad više nitko ne osuđuje jer sam stalno doma.

  • Najbolji film za pogledati u ovom trenutku?

Uf, teško pitanje, ne znam. Mislim da je ovo idealno vrijeme za filmove za koje ti inače treba puno vremena – Matrix, Kill Bill, Star Wars, Harry Potter, X-Men… Sve što dolazi u puno nastavaka.

  • Najbolja knjiga za pročitati u ovom trenutku?

Bilo bi glupo da ne spomenem #PREKID, a što se ostalih knjiga tiče, to je individualno. Nekome će pasati ljubavna tematika, nekom horori. Meni uvijek paše Stephen King, a nije loše ni baciti oko na strip Maus – tamo se vrlo detaljno vidi kako funkcionira ljudska solidarnost u teškim vremenima… I koliko je sve teže kad solidarnosti nema.

  • Najbolja serija za bingeati u ovom trenutku?

Vjerojatno “Prijatelji.” Oni su mnogima utjeha u teškim trenutcima, a 10 sezona je kvalitetna količina utjehe.

  • Najbolja glazba za opuštanje u ovom trenutku?

Ja već danima slušam bend LANY – zaljubila sam se u njihov zvuk (i u frontmena). Nije za svakoga, ali ništa nije za svakoga.

  • Kako najbolje provesti vrijeme sama sa sobom?

Knjiga, serije, Playstation, napolitanke. Nije najbolji plan za bikini sezonu, ali ima vremena do tad. 

  • Kako najbolje provesti vrijeme sa svojom obitelji/ukućanima?

Meni su jako drage društvene igre tipa Pictionary i Alias – vrijeme leti dok ih igraš i svi se zabavljaju (ili svađaju, kako kad).

  • Koje si zaostatke sada napokon riješila ili ćeš ih tek riješiti ;)?

Ja sam štreber koji nema zaostatke jer ne može zaspati ako sve ne napravi, ali veseli me što sad s manje grižnje savjesti mogu biti doma i ne raditi ništa. Pod “ništa” mislim čitati, igrati igrice i pogledati sve serije koje još nisam.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori