Netflix Party je novost koju nećete htjeti propustiti!

Netflix Party je novost koju
nećete htjeti propustiti!

Netflix Party ekstenzija naslovna

Većina nas preferira gledati filmove i serije u društvu, ali odlasci u kino i movie nights neće biti mogući barem još četiri tjedna. I dok prakticirate socijalno distanciranje, vjerojatno koristite Netflix kao glavni izvor zabave. Ako vam nedostaju prijatelji dok gledate filmove ili se osjećate pomalo usamljeno nakon višednevnog boravka u kući, imamo savršeno rješenje za vas!

Netflix Party je ekstenzija za Chrome koja korisnicima omogućuje da se dopisuju dok gledaju isti film ili seriju na Netflixu, svaki na svom računalu. Nakon što se prijavite na Netflix, dobit ćete link koji možete poslati prijateljima. Zatim morate izabrati jednu osobu koja će odabrati što ćete gledati, a nakon što pokrenete video, na desnoj strani pojavit će se prostor za dopisivanje. Pomoću ove ekstenzije s prijateljima možete komentirati film koji gledate, raspravljati o njemu ili iskazati svoje nezadovoljstvo prijateljevim izborom. Ukratko, sve što i inače radite dok imate movie night, samo bez rasprave oko toga tko će držati posudu s kokicama.

Netflix Party ekstenzija 2

Svakako će vam trebati neko vrijeme da se naviknete na Netflix Party jer istovremeno gledanje filma i tipkanje te čitanje onoga što su drugi napisali zahtijeva malo truda. ‘Chatanje’ će ponekad umanjiti doživljaj nekih iznimno napetih scena, pa Netflix Party nije savršeno rješenje, ali je trenutno najbolji način za gledanje filmova s prijateljima.

Photo: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori