Najbolji webshopovi i platforme za dostavu namirnica do vaših kućnih vrata

Najbolji webshopovi i platforme za dostavu
namirnica do vaših kućnih vrata

Svi neprekidno ponavljamo koliko je važno u ovoj situaciji ostati doma. Iz kuća izlazimo samo kad je to neophodno, odnosno kad je potrebno otići do trgovine ili ljekarne. Međutim, trgovine rade do 17 sati i često se dugo čeka na ulazak, a i samim izlaskom iz kuće ponovno riskiramo širenje koronavirusa. Srećom, postoji dostava namirnica. Naime, mnogo trgovina, obrta i OPG-ovaca vam namirnice dostavljaju na kućni prag pa kupovinu možete obaviti u sigurnosti svog doma, bez ikakve potrebe za izlaženjem van. U nastavku donosimo popis na kojem ćete pronaći web adrese putem kojih možete naručiti voće, povrće, meso, ribu i ostale živežne namirnice.

Welovelocal.hr

Welovelocal.hr je nova web stranica koja povezuje uzgajivače i prerađivače hrane s krajnjim kupcima. Omogućuje narudžbu svježih, dobrih, domaćih, hrvatskih proizvoda od hrvatskih poljoprivrednika, poduzetnika, domaćih proizvođača i prerađivača i mnogih drugih. Welovelocal.hr povezuje sve one ljude koji mogu ponuditi svoje proizvode s ljudima kojima su ti proizvodi potrebni, kao i ljude koji mogu igrati ulogu posrednika između prvog i drugog i tako im pružiti svoju pomoć. Više infomacija pronađite ovdje.

Greencajg

U Greencajgu ćete pronaći zdrave namirnice i širok izbor vege i veganskih proizvoda. Dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a narudžba će vam stići najkasnije idući radni dan. Dostava je besplatna za narudžbe preko 300 kn. Način plaćanja online ili pouzećem.

Tvornica zdrave hrane

Tvornica Zdrave Hrane dostavlja po cijeloj Hrvatskoj (5-7 radnih dana, Zagreb 3-5 radnih dana). Dostava je besplatna iznad 300 kuna, a platiti možete online, pouzećem ili uplatom na račun.

Mali vrt

Mali vrt dostavlja na području Zagreba, a svim kupcima u nude i 10% popusta na cjelokupan iznos narudžbe za svježe voće i povrće, mlijeko i mliječne proizvode, mahunarke, sjemenke, žitarice, brašno i tjestenine, med i džemove, zdrave gotove obroke – veganska, vegeterijanska, mesna jela. Možete naručiti i nekoliko gotovih paketa. Narudžbe se mogu ostvariti putem broja 095/520 – 6940.

Bio&Bio

Bio&Bio dostavlja u cijeloj Hrvatskoj, unutar 3 radna dana. Dostava je besplatna za narudžbe preko 200 kuna. Možete platiti online, uplatom na račin ili pouzećem

Fino.hr

Fino.hr dostavlja po cijeloj Hrvatskoj, unutar 2 radna dana. Dostava je besplatna. Minimalna narudžba za dio Zagreba je 300 kuna, a za druhi dio te ostatak Hrvatske 500 kn. Naručiti možete putem web stranice fino.hr, gdje možete doznati i sve ostale informacije. Način plaćanja je online, pouzećem ili uplatom na račun.

Garden.hr

Garden ima preko 3,000 organskih, zdravih i prirodnih proizvoda po najnižim cijenama u Hrvatskoj.

Svježe voće i povrće stiže u Garden svaki utorak i četvrtak, a za prvu kupovinu čak dobivate i popust. Dostava je trenutno moguća samo za Zagreb.

Voćarna.hr

Voćarna.hr dostavlja voće, povrće i orašate plodove na području Zagreba. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 500 kn, a namirnice će vam biti dostavljene unutar 24 sata. Možete platiti online, pouzećem ili uplatom na račun.

Uberi ovo

Uberi ovo dostavlja ekološko voće i povrće. Za Rijeku i okolicu je dostava subotom, a četvrtkom za ostatak Hrvatske. Za Rijeku je dostava besplatna, a minimalna narudžba iznosi 75 kn, dok za ostatak Hrvatske nude besplatnu dostavu iznad 500 kn, a minimalna narudžba iznosi 150 kn. Naručiti možete preko web stranice, na broj 091 450 6190 ili na mail [email protected]

Plac.hr

Plac.hr nudi širok izbor svježeg voća i povrća. Dostavljaju u Zagrebu unutar 2 radna dana. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 350 kn.

Zdravi pinklec

Svaku nedjelju se svim članovima zajednice Zdravi pinklec šalje newsletter, u kojem se nalazi popis sa svim aktualnim namirnicama. Svoje narudžbe možete poslati do utorka navečer, a dan dostave je petak.

eCeker

eCeker nudi domaće namirnice više od 100 proizvođača iz Slavonije i Baranje. Dostava u Osijeku je unutar 3 radna dana, a u Zagrebu unutar 5 radnih dana. Dostava je besplatna, a minimalna narudžba za Osijek iznosi 150 kn, a za Zagreb 35 kn.

Finoteka

Finoteka dostavlja domaću hranu po cijeloj Hrvatskoj. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 350 kn. Naručiti možete putem web stranice ili na telefon 040/821 501

Jedem doma

Servis Jedem doma proizvodi i dostavlja cijeli niz pretpripremljenih jela koja je potrebno samo zagrijati ili ispeći. Jela se mogu naručuti putem webshopa na jedemdoma.hr, a dostava za jela kupljena putem webshopa je besplatna za cijelo područje grada Zagreba. Osnovni asortiman Jedem doma može se naručiti i preko aplikacije Wolt.

Gastro Branimir

Gastro Branimir nudi širok izbor vrhunskih namirnica, a dostavlja na području Zagreba i Zagrebačke županije. Dostava je besplatna za narudžne iznad 300 kn.

MM Kantina

MM Kantina nudi besplatnu dostavu premium namirnica na području Zagreba. Za sve upite i narudžbe pošaljite mail na [email protected] , a oni će vam rado pomoći u odabiru. Narudžbe se zaprimaju radnim danom do 12h, a dostava se vrši na području Zagreba radnim danom od 16 do 19 sati, isključivo po dostavi potvrde o uplati.

Santoku mesnice

U RougeMarinovom web shopu možete naručiti i meso iz njihovih Santoku mesnica o čemu smo već pisali ovdje. Osim web shopa, narudžbe možete ostvariti i putem telefona 091/622-2298. Radno vrijeme dostave je od 12 do 20 sati.

Mesnica Don Vito

Mesnica Don Vito nudi širok izbor svježeg i pečenog mesa. Dostavljaju po Zagrebu, a dostava je besplatna za narudžbe iznad 400 kn. Naručiti možete ovdje.

Mesnica Neno

Mesnica Neno dostavu mesa i ostalih proizvoda vrši od ponedjeljka do petka u vremenu od 9:00 do 14:00 sati. Minimalni iznos za dostavu je 400,00 kn. Dostavu je moguća u širem centru Zagreba ili po dogovoru.

Fisherija

Fisherija delikatesni riblji shop narudžbe prima putem telefona 099/326-9006 ili 099/337-3357 svaki dan od 8 do 20 sati. Dostava se vrši od 08:00 do 15:00 od ponedjeljka do petka, a moguća je na području Zagreba i okolice. Naručeni paket možete očekivati dan nakon telefonske narudžbe na svom kućnom pragu. Dostava je besplatna za umirovljenike, starije i nemoćne osobe te osobe s invaliditetom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 100 kn. Cijena dostave iznosi 30 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300 kn.

Ribarnica Svježa riba

Ribarnica Svježa riba u ponudi ima isključivo domaću svježu ribu, ponudu svaki dan možete provjeriti na Facebook stranici. Za narudžbe ih je potrebno kontaktirati dan ranije na broj 092/1897-368 kako bi se mogli organizirati.

Wolt

Uz već postojeću ponudu velikog broja restorana od sada je dostupna nova kategorija, Wolt Market! U narednom periodu, unutar Wolt Market kategorije, svakodnevno se dodaju nove trgovine kako bi vam omogućili što raznovrsniju ponudu namirnica.

Glovo

U trgovinu za vas može otići i Glovo. Partner u ovome je Lonia, u kojoj se mogu pronaći voće, povrće, meso, mlijeko i mliječni proizvodi, pekarski proizvodi, slatko, grickalice, smrznuto…

Dostava vina

Vina dostavljaju:

Dostave kava i čajeva

Craft pivovare koje imaju dostavu

Dostava vina

Restorani koji su uveli dostavu

Web shopovi za kućne ljubimce

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori