Ovi zagrebački restorani po prvi su put uveli dostavu – evo što ćemo sve naručivati

Ovi zagrebački restorani po prvi su put uveli dostavu – evo što ćemo sve naručivati

U Hrvatskoj su danas stupile na snagu stroge mjere koje bi trebale pomoći suzbijanju širenja koronavirusa. Zatvoreni su svi ugostiteljski objekti osim pučkih kuhinja i objekata koji dostavljaju hranu. Trgovine koje prodaju prehrambene namirnice, ljekarne, perkarnice, kiosci, kao i trgovine s dječjom opremom, hranom za životinje i one koje se bave prodajom specijaliziranih ortopedskih pomagala ostale su otvorene, dok su sve ostale stavile ključ u bravu i bit će zatvorene najmanje mjesec dana.

Mnogi su restorani već u ponedjeljak odlučili zatvoriti svoja vrata, a zbog cjelokupne situacije prilagodili su način svog poslovanja i uveli izvanredne dostave kako bi na taj način uspjeli preživjeti. U nastavku smo izdvojili neke zagrebačke restorane, slastičarnice, pizzerije i street food barove u čijoj hrani sada možemo uživati u sigurnosti svog doma, dok se stanje ne vrati u normalu.

Noel

Od danas u 13h, Noel je pod nazivom Bistro Noel počeo okuse iz svoje kuhinje, određena vina i koktele dostavljati bezkontaktnim putem preko aplikacije Wolt. Prije svake dostave, odnosno pripreme hrane, chef Goran Kočiš će posebnu pažnju pridavati da hrana iz Noela izađe nekontaminirana. Noel se okreće ponudi hrane koja je prilagođena dostavi i za tu priliku Kočiš je osmislio potpuno novi menu za koji smatra da je najbolje što se u ovom trenutku, s obzirom na nedostupnost namirnica, može napraviti. Također, cijene su prilagođene toj kategoriji hrane. Ambalaža u kojoj ćete dobiti hranu je u potpunosti biorazgradiva, od vrećice, ambalaže hrane, pribora i ubrusa.

Za prvih 200 narudžbi uz kod NOELZG, Wolt vam poklanja vrijednost od 40 kn za bilo koju narudžbu.

Mime’s Gourmet Bar

Kako bi olakšao svima koji nisu u mogućnosti izlaziti i pripremati obroke za cijelu obitelj, i Mime’s Gourmet Bar uveo je dostavu. Osim aplikacija Wolt i Glovo, naručiti možete svaki dan od 11 do 21 i putem njihove dostave na broj 091/911-0813.


Lari & Penati

Restoran Lari & Penati uveo je dostavu od ponedjeljka do petka, od 11 do 18 sati. Narudžbe i informacije možete dobiti na broj 01/46 55 776.

MM Kantina

Tim restorana MM Kantina i sestrinske tvrtke Selekcija MM je organizirao besplatnu dostavu premium namirnica u Zagrebu kako bi svi mogli uživati u vrhunskoj gastronomiji kod kuće. Za sve upite i narudžbe pošaljite mail na info@kantina-mm.hr , a oni će vam rado pomoći u odabiru. Narudžbe se zaprimaju radnim danom do 12h, a dostava se vrši na području Zagreba radnim danom od 16 do 19 sati, isključivo po dostavi potvrde o uplati.

RougeMarin

RougeMarin je također uveo svoju dostavu. Njihova jela možete naručiti putem web shopa www.rougemarin.shop ili telefona 091 622 2298. Radno vrijeme dostave je od 12 do 20 sati.

Torte i to

Slastičarnica Torte i to od danas također nudi dostavu koja je besplatna iz bez minimalne narudžbe. Napominju da ako se nalazite u krugu šireg centra (3-4 km), možete naručiti i jednu šnitu torte, kavu, čokoladu… Sve informacije možete dobiti na brojeve 099/3434 – 115 i 099/3434 – 110.

Pod zidom/Bistro 5

Bistro Pod zidom na aplikacijama Wolt i Glovo možete pronaći pod nazivom Bistro 5. Osmislili su fantastična jela u kojima možete uživati doma. Narudžbe su dostupne svaki dan od 11 do 23h, a petkom i subotom do 23:30 h.

Basta

Pizzeria Basta također je uvela izvanrednu dostavu. Dostave idu iz sve tri Basta lokacije (Zagreb – Centar i Jarun te Split, Obala kneza Branimira 1a), a možete ih pronaći na alikacijama Wolt i Glovo.

Soi Fusion Bar

Soi Fusion Bar već je u ponedjeljak zatvorio svoja vrata i funkcionira isključivo kroz dostavu putem Wolta.

Gostionica Ficlek

Nedavno otvorena Gostionica Ficlek svoju hranu dostavlja preko Glova i Wolta svaki dan od 11 do 23h (petkom i subotom do 23.30).

Franko’s Street i Franko’s Pizza Bar

Sushi bar Franko’s Street osmislio je 10 različitih menija koje dostavljaju preko Glova i Wolta, i to po povoljnijim cijenama nego u restoranu. Franko’s Pizza & Bar također možete pronaći na spomenutim aplikacijama.

Papavero

Restoran Papavero Pizza & Food Lab u zagrebačkim Mlinovima također je uveo vlastitu dostavu. Možete naručiti bilo koje od njihovij jela, pizza i pizza2share na brojeve telefona 01/4669-328 ili 099/3314-115.

O’brok

Restoran O’brok od jučer ima besplatnu dostavu hrane i drive in (preuzimanje hrane ispred restorana bez izlaska iz vozila). Dostava je moguća od ponedjeljka do subote od 10:00 do 17:00 sati.

Pivnica Medvedgrad

Pivnice Medvedgrad su osigurale svim pivoljupcima ‘pivo za van’ koje možete pokupiti u pivnici u Ilici, Samoborskoj te Fakin Craft Baru, svakim danom od 11 do 18 sati. Pobrinuli su se i o beskontaktnoj dostavi hrane i piva iz pivnica u Ilici, Mali Medo i Fakin Craft Bara putem Wolta, svakim danom od 11 do 21 sat.

Duksa

Pizzerija Duksa također je uvela dostave putem Wolta, i to na obje lokacije (Bundek i Maksimir).

Zrno Bio Bistro

Zrno Bio Bistro, prvi i jedini certificirani organski restoran u Hrvatskoj uveo je dostavu putem Wolta pa sada kod kuće možemo uživati u njihovim veganskim i vegetarijanskim jelima.

Market Street Food & Drinks

Market je nedavno uveo novi, proljetni menu koji je sada dostupan za narudžbe preko Wolta i Glova, od ponedjeljka do subote, od 10:30 do 17h.

Foto: Sanja Jagatić, Instagran

Učitati još
Zatvori