Yoni kombinezoni proizvode se u Hrvatskoj i samo u njima želimo raditi jogu
Yoni kombinezoni proizvode se u Hrvatskoj i samo u njima želimo raditi jogu

Yoni kombinezoni proizvode se u Hrvatskoj i
samo u njima želimo raditi jogu

Vježbanje je uz boravak na otvorenom i pravilnu prehranu jedan od najvažnijih čimbenika našeg zdravlja. No ponekad se toliko teško odvažiti i u svakodnevnu rutinu ubaciti vježbanje. Ne moraju to biti pretjerani odlasci u teretane ili istrčavanje maratona, ponekad je i dvadesetak minuta istezanja, vježbi joge ili disanja dovoljno da svoje tijelo krenete vraćati u balans.Posljedično to će imati dobar utjecaj i na vaš um. No, ponekad upravo naš um može potaknuti naše tijelo na akciju. Ohrabrite se s malim stvarima i krenite. Jedna od takvih malih stvari je i kombinezon domaćeg brenda Yoni jumpsuit. Savršen rastezljiv materijal i neodoljive boje i uzorci svakoga će potaknuti da krene u razgibavanje. 

Kombinezoni za vježbanje

Iako su ovakvi kombinezoni za vježbanje itekako bili popularni osamdesetih godina, putem su se uvijek gubili i vraćali da bi do prije nekoliko godina ponovno zasjali na modnoj pozornici.  Obožavaju ih svi od profesionalaca do amatera koji se tek tu i tamo doma okušaju u joga i pilates vježbama. Slijedeći taj trend na hrvatskom se craft nebu pojavio brend Yoni za čijim su kombinezonima poludjeli svi. Ne možemo reći da ih ne vidimo kao dio odvažnih modnih kombinacija ili pak dijela kostima za razne izvedbene umjetnosti, ali svakako ga vidimo u svom ormaru kada nam treba onaj boost da ustanemo i odvježbamo ono što smo naumili za danas. 

Yoni jumpsuit

Yoni je posebno dizajnirana kolekcija kombinezona. To je savršen izbor za svakog ljubitelja joge ili iskusne jogije. Yoni izlazi u malim serijama – nekoliko kombinezona u tri veličine, ali L veličina se proizvodi samo po narudžbi. Svaki Yoni pažljivo je osmišljen, a cijeli proces sastoji se od nekoliko koraka koji uključuju potpuno lokalnu proizvodnju u Hrvatskoj. Svaka od pomno osmišljenih ilustracija tiska se na tekstil, nakon čega se kombinezoni šivaju i pakiraju u vrećice. Izrađene su od likre, koja savršeno pristaje svima. Možete ih naručiti ovdje. 

Učitati još
Zatvori