Poruke koje su nam svakodnevna inspiracija da živimo punim plućima
Poruke koje su nam svakodnevna inspiracija da živimo punim plućima

Poruke koje su nam svakodnevna
inspiracija da živimo punim plućima

Znamo koliko ja jaka snaga riječi i koliko one ponekad mogu biti pravi pokretači svega. Riječi imaju moć da promjene naš pogled na svijet, da nas potaknu na akciju i da nam daju snagu da se suočimo s izazovima. Snažne poruke i citati često služe kao vodiči za naše duše, pružajući nam inspiraciju i podršku kroz sve aspekte života. Tako je bilo oduvijek pa zašto onda bilo drugačije u modernom svijetu?

Riječi kao pokretači

Kroz riječi se stvaraju velike kampanje, rađaju brendovi, kroje političke sudbine, ali i rađaju i umiru velike ljubavi. Nekada su one bile rezervirane za usmenu predaju, knjige, umjetnička djela i velika filmska platna. Danas ih zahvaljujući internetu možemo pratiti kod raznih umjetnika i pisaca širom svijeta. Jedan od takvih je i jako fora Instagram profil we’re not really strangers koji nam služi gotovo kao dnevna inspiracija, a nerijetko nam i izmami suze na lice.

Riječi su oduvijek tu da nam pomognu da ideje, emocije i inspiraciju izrazimo u vanjski svijet. Ponekad upravo kroz jednu riječ ili rečenicu možemo shvatiti kako se osjeća osoba preko puta nas, a nekad nas mogu toliko zaintrigirati i navesti na razmišljanja i dublje analize. Ulična umjetnost ili bilo kakva intervencija u prostor itekako ima svoju snagu. Tada sama ideja umjetnika postaje dostupna svima i izlazi iz svih mogućih zadanih okvira.

Graffiti poruke

Ovaj umjetnik svojim grafitima prenosi naoko jednostavne, ali snažne i važne poruke na ulice, zidove, mostove podove, baš kako to čine i brojni umjetnici poput njega diljem svijeta. I baš kada pomislimo da imamo favorita, svakim novim radom ponovno nas oduševi i ostavi bez teksta.

Učitati još
Zatvori