Take tha break je hrvatski brend čije ćete predmete odmah poželjeti
Take tha break je hrvatski brend čije ćete predmete odmah poželjeti

Take tha break je hrvatski brend čije
ćete predmete odmah poželjeti

Život koji živimo nerijetko je brz i sve pokušavamo stisnuti u ionako već zgusnuti raspored, no ponekad je ipak potrebno stati na loptu i uzeti pauzu. Upravo hrvatski brend “TAKE THA BREAK” to kaže za sebe i djeluje u skladu s time. Proizvode razne jastučiće, torbe, ukrase za kosu, detalje za dom i tekstil i dekoracije za klince, a mi smo prošetali smo njihovim web shopom i pronašli svoje favorite.

Jednostavnost življenja

“TAKE THA BREAK” kroz svoje proizvode želi ljudima pružiti osjećaj ugode te ih potaknuti da sreću pronalaze u malim užitcima. Upravo se zato većina njihovih proizvoda odnosi na dom – središte našeg života i mjesto gdje nam na kraju dana mora biti najugodnije jer u konačnici doma sve počinje i završava. Njihovi proizvodi su ručno rađeni, vizualno predivni i vuku vas na jednostavnost življenja.

Ručno rađeni proizvodi

Svaki proizvod se ručno radi, a kako sami za sebe kažu “iskustvo korištenja TAKE THA BREAK proizvoda nije samo u estetici, izrazito nam je važno koristiti najbolje materijale kako bi naši proizvodi bili kvalitetni, dugotrajni te naravno, udobni i privlačni za korištenje. Svi su naši proizvodi ručno rađeni, a naši su jastuci punjeni rezanom spužvom dok svoje vreće za sjedenje i podne jastuke punimo granulama stiropora. Dječji proizvod izrađeni su s posebnom pažnjom, te su korištene prirodne tkanine te antialergijska punjenja, kako bi bilo što udobniji i sigurniji za vaše najmlađe.”

Foto: “TAKE THA BREAK”

Učitati još
Zatvori