Slow fashion brend 47 ima novu kolekciju bojanu cvijećem
Slow fashion brend 47 ima novu kolekciju bojanu cvijećem

Slow fashion brend 47 ima novu
kolekciju bojanu cvijećem

Brend 47 ima novu kolekciju nježnih i sofisticiranih ljetnih haljina i tunika Celeste. Ova suradnja s umjetnicom Vedranom Peček posebna je po mnogočemu, a ono što se nama posebno sviđa je taj predznak održivosti.

Održiva moda

Ako bismo slow fashion pokušali sažeti u jednoj rečenici, jedna od široko prihvaćenih definicija opisuje ga kao koncept koji zagovara proizvodnju koja brine o čovjeku, okolišu i životinjama. Iako na prvu zvuči vrlo jednostavno i logično, svijet mode unazad nekoliko desetljeća kreće se u potpuno drugom pravcu. No, nije sve toliko crno. Mali proizvođači i brendovi trude se ovakvim načinom poslovanja i educirati, što se itekako onda održava na percepciju kupaca i ljubitelja mode. Važna je promjena i mi ju tu itekako zagovaramo.

47-celeste17
47-celeste2
47-celeste6

Celesta

Upravo je jedna od takvih održivih kolekcija izašla iz suradnje studija brenda 47 i Vedrane Peček. Celesta je naziv nove kolekcije u kojoj je svaki komad izrađen od prirodnih materijala kao što su svila, pamuk, lan ili viskoza. Svaki komad u editorijalu Celesta bojadisan je prirodnim cvijećem i ručno skupljenim prirodnim materijalima od Vedrane Peček koji je svaki predmet dodatno obradila. Cijeli editorijal je limitirana serija, ali sve modele možete naći u drugim varijantama materijala i boja koje nisu bojadisane cvijećem.

47-celeste18
47-celeste9

Sve modele možete pronaći na Instagram stranici @47_design ili na Facebook stranici, a nakit s editorijala na @the_all_studio.

Foto: Jelena Malenica 
Haljine: 47
Nakit : The all 
Učitati još
Zatvori