Pet knjiga koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i seksualnošću
Pet knjiga koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i seksualnošću

Pet knjiga koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i seksualnošću

Način na koji se povezujemo sa svojim tijelom mijenja se tijekom različitih faza života. Ovisno o tome što se događa u našim životima, možda ćemo se trebati okrenuti unutra i nježno se podsjetiti na beskrajnu ljepotu koju čuvaju naša tijela. Tek tada možemo nastaviti njegovati svoje želje i misliti na sebe. Važno je duboko poštovati vlastitu žensku energiju i seksualnost, a ako smo svi to skupa pomalo zaboravili odmah je vrijeme da se prisjetimo. Donosimo pet knjiga koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojom seksualnošću i probudite svoju žensku energiju.

Come As You Are, autorice Emily Nagoski

Dr. Emily Nagoski je poput vaše najbolje znanstvene prijateljice. Spajajući znanstvene studije s humorom, ona vodi čitatelje na zanimljivo istraživanje i objašnjava kako psihologija utječe na seksualne želje. Potpomognuta modernom znanošću, Nagoski otvara vrata našoj jedinstvenoj seksualnosti i uklanja prosuđivanje, pomažući nam da razumijemo svoju anatomiju, kao i načine na koje pronalazimo uzbuđenje. Knjigu potražite ovdje.

The Body is Not an Apology, autorice Sonye Renee Taylor

Sonya Renee Taylor je aktivistica i pjesnikinja. U knjizi “The Body is Not an Apology” vodi čitateljice kroz nove načine buđenja ljubavi prema tijelu i razgrađuje sram koji stvara društvo. Taylorina nas knjiga poziva da pronađemo mir u ovim prekrasnim tijelima u kojima smo rođeni.

Becoming Cliterate, autorice Laurie Mintz

Naziv ove knjige govori sve. Koristeći znanstveno potkrijepljeno istraživanje, dr. Laurie Mintz nas poziva da istražimo kako doživljavamo zadovoljstvo. Ona tvrdi da ženska anatomija zahtijeva drugačiji pristup za postizanje orgazma, te prolazi kroz povijest, anatomiju i tehnike za uzbuđenje klitorisa, za razliku od snošaja. Kao bonus, posljednje poglavlje posvećeno je muškarcima.

Love Your Lady Landscape, autorice Lise Lister

Ova knjiga služi kao priručnik s uputama za različita područja ženskog života. Lisa Lister pomaže čitateljicama da se ponovno povežu sa ženskom mudrošću kroz vježbe koje preusklađuju želje. Ona podučava zemaljsku duhovnost, pokret, ples i rad na dahu, nudeći alate za ponovno povezivanje sa ženskim. Lister također istražuje menstrualne cikluse i uči čitateljice kako se uskladiti s ritmovima u prirodi.

The Wild Woman’s Way, autorice Michaele Boehm

“The Wild Woman’s Way” nudi duhovniji pristup ženama kako bi pronašle mir u sebi. Stručnjakinja za tantričku jogu, Michaela Boehm usredotočuje se na iscjeljivanje pomoću drevne mudrosti kao što je arhetip “Divlje žene” čija se priča o “inteligenciji tijela” prenosi tisućama godina. Boehm objašnjava kako žene mogu koristiti tantru izvan spavaće sobe kao način za stvaranje intimnih veza sebe i svojih fizičkih tijela.

Učitati još
Zatvori