Novo iz radionice Grof Darkula: Torbe koje slave slobodu
Novo iz radionice Grof Darkula: Torbe koje slave slobodu

Novo iz radionice Grof Darkula:
Torbe koje slave slobodu

Koliko ste se puta osjećali čudno, loše ili malo u svom tijelu samo zato što je netko rekao da ne trebate šetati bez grudnjaka, s dlakama pod pazusima ili u odjeći koja “nije primjerena” za vašu građu tijela?

Ekipa koja stoji iza brenda/pokreta Grof Darkula dugo je razmišljala što staviti na torbe kojima žele slaviti slobodu, a ženske su se grudi uvijek nekako “nametale” same od sebe.

“One nas podsjećaju da smo sve različite, a sve tako iste i u svojim različitostima – zauvijek povezane. Ako ih nosiš na ramenu, svijetu glasno i bez srama pokazuješ da si za slobodu i inkluzivnost, a svima onima koji očajnički mole za našu čednost i pokrivenosti poručuješ da nas nikada neće moći ušutkati ni cenzurirati te ograničiti naš fizički integritet.”Grof Darkula

Sloboda sisama

Grof torba sa slobodnim sisama satkana je od 310-gramskog pamuka i nepoderiva je. To je velika prednost bilo kojeg modnog dodatka jer s njom možemo u izlazak, na kavu, plac i trgovinu bez straha da ćemo je iznosati i brzo uništiti. Kvalitetni 100 % organski pamuk (natur boje) ima confidence textile i vegan oznaku, što znači da u njemu nema nikakvih štetnih tvari te da nijedan njegov dio nije napravljen od proizvoda životinjskog podrijetla. Čuvamo sebe, ali i životinje.

grof-darkula-cice-torba1

Što činiš kupnjom slobodne torbe?

“Kupnjom jedne torbe pomažeš nam da i dalje educiramo javnost o brojnim društveno-političkim problemima, iritiramo homofobe i mizogine javne ličnosti, širimo bauk feminizma te jedinu feminističku i kvir Instagram platformu u Hrvatskoj dignemo na još kvalitetniji nivo.” – kažu iz Grofa Darkule te dodaju

“Kupnjom naše slobodne torbe pokazuješ svoj stav, nadograđuješ stil, čuvaš okoliš i podržavaš naš rad. Hvala ti što odabireš slobodu!”.

Torbu možeš pronaći na drugikrak.com.

grof-darkula-cice-torba4

Grof Darkula

Grof Darkula jedan je od onih Instagram profila koje redovito pratimo. Kako kaže sam za sebe on je “influencer koji nikome ne ide na živce, brend ambasador koji te dariva svaki tjedan, motivacijski govornik koji ne prodaje maglu. “ Inspirativan, motivirajuć i realan, Grof Darkula progovara o društveno važnim i odgovornim temama. Mi smo svojevremeno razgovarali s njim, a ovdje možete pročitati taj članak.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori