Meet Cutes NYC je Instagram profil ljubavnih priča s ulica New Yorka
Meet Cutes NYC je Instagram profil ljubavnih priča s ulica New Yorka

Meet Cutes NYC je Instagram profil
ljubavnih priča s ulica New Yorka

Ljubavne priče slučajnih prolaznika mogu biti nevjerojatno inspirativne i emotivne. Još kada su smještene u kontekst grada koji nikada ne spava i kojim dnevno promaršira nekoliko milijuna ljudi, inspiracije ima na pretek. Njih je odlučio dokumentirati slatki Instagram profil Meet Cutes NYC koji broji 2 milijuna pratitelja.

Ljubavne priče s ulica New Yorka

Ove priče o ljubavi ne dolaze iz skupih restorana ili glamuroznih klubova; one procvjetavaju među pločnicima, podzemnim stanicama i neboderima koji se uzdižu prema nebu. Proučavajući živote slučajnih prolaznika, otkriva se da je New York više od samo betonske džungle – to je i pozornica na kojoj se odvijaju neočekivani ljubavni zapleti. Još je sjajnije što je netko to odlučio dokumentirati.

cute-nyc1
cute-nyc2

Meet Cutes NYC je Instagram profil čiji je cilj dokumentirati tople ljubavne priče s ulica ovog velegrada. Ekipa koja to radi vjeruje da je svaka priča jedinstvena, a glavni cilj im je vratiti nadu u ljubav i romantične priče koje često kroz užurbanu svakodnevicu zaboravimo.

New York nije samo grad koji nudi beskrajne mogućnosti karijere; on je i grad u kojem se neočekivane ljubavi rađaju na svakom koraku. Između zvučnih sirena, šuškanja lišća u Central Parku i treperećih svjetala nebodera, ljubavne priče slučajnih prolaznika postaju neizbrisivi dijelovi mozaika koji čini srce ovog nevjerojatnog grada. U svakom pogledu, dodiru i osmijehu, krije se potencijal za romansu, a New York je mjesto gdje se te priče odvijaju, oblikujući sudbine ljudi koji su se sreli na ulicama ovog nevjerojatnog grada.

Ako ste pomalo i izgubili vjeru u ljubav, ovaj Instagram profil će vam ju definitivno i vratiti, što mu je u konačnici i cilj. Više o tome kako je krenula cijela priča možete potražiti ovdje.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori