Savršen poklon za sve roditelje – Kutijica za odRASTanje
Savršen poklon za sve roditelje – Kutijica za odRASTanje

Savršen poklon za sve roditelje
– Kutijica za odRASTanje

Kutijica za odRASTanje je poticaj, inspiracija, praktičan priručnik i multifunkcionalan alat za proces odrastanja djeteta koje je u nama i djeteta kojem smo roditelj. Tim redom. Jer tek kad dijete u nama bude zaista prihvaćeno, voljeno i viđeno, bit ćemo i mi kao roditelji, a tek onda naše dijete ima uvjete u kojima može čarobno odRASTati. Osim što je ovo fantastična ideja za poklon, kupovinom ove kutijice činite i dobro djelo. Naime, polovina iznosa donira se za SOS dječje selo Hvatska. 

Limited edition Kutijica za odRASTanje je dobrotvorni projekt Vanje Varga @djelo___vanje u partnerstvu s  Printly / Alfacommerce grafika & tisak  U Kutijici za odRASTanje čekaju te knjiga, u stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja i odRASTAnje katica sa setom popusta kod 13 partnera.

„Kroz Djelovanje sam usmjerena na stvaranje inovativnih i kreativnih dobrotvornih projekata. Ideja je temeljenih na ideji da se dobre stvari mogu poboljšati dodavanje vrijednosti za sve uključene strane: za one kojima je donacija namijenjena, za one koji sukreiraju predmet ili priču oko koje se donacija temelji i za sve pojedince koji svojim sudjelovanjem stvaraju kap u moru ukupne donacije, a zauzvrat dobivaju nešto zanimljivo i vrijedno. 

Tako je nastala i ova Kutijica za odRASTanje kao krajnji produkt Djelovanja u partnerstvu s Majom Alijagić, Printly / Alfacommerce grafika & tisak, koja je ovom projektu dala grafički potpis i ogromnu podršku u idejama, logistici i realizaciji. Kutijica sadrži knjigu, notes i karticu s popustima kod 14 partnera. Hvala im svima što su prepoznali projekt i podržali ovim putem. kaže Vanja Varga (Djelovanje), autorica dobrotvornog projekta za SOS Dječje selo Hrvatska. 

Kutijica za odRASTanje

Vrijednost kutijice je zaista neprocjenjiva jer, uz sve što je unutra, uz dobro djelo koje činimo, njezina se najveća vrijednost očituje u dugoročnom poboljšanju najvažnijeg odnosa kojeg u životu imamo, a to je odnos sa samim sobom čime nam se posljedično poboljšava i odnos s vlastitom djecom. Kad smo mi dobro i djeca su dobro. 

U Kutijici za odRASTanje dobit ćete: 

Knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić, koja stoji iza bloga i istoimenog profila na društvenim mrežama Moj svijet odgoja.  Tekstove prate predivne, vizualno snažne i inspirativne ilustracije poznate mlade ilustratorice Broken isn’t bad. Knjiga odRASTanje potiče roditelja na osobni razvoj, na to da osvijestiti vlastite štetne obrasce i iscijeli traume i tako ih prestane prenositi na dijete. Kroz niz kratkih pitkih poglavlja, autorica „na glas“ postavlja pitanja koja si svaki roditelj postavlja i daje duboke, a vrlo konkretne i praktične odgovore na njih. 

 

Stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku u procesu odRASTanja

Notes je prostor za napisati, a napisati znači osvijestiti si, ohrabriti se za suočavanje, odvažiti se na korak prema akciji, dopustiti si da neka misao na polici dočeka trenutak uvida u raspetljavanje koje dolazi kada je u umu oslobođen prostor za nova shvaćanja i perspektive. Notes je podrška procesu odRASTanja. 

odRASTanje karticu s popustima kod čak 13 partnera

U svakoj kutijici dolazi jedna od 300 numeriranih kartica koja Vam osigurava 15% popusta kod čak 14 partnera. Detalji na www.djelovanje.hr 

Učinimo zajedno dobro djelo za SOS Dječje selo Hrvatska

Polovina cijene kutijice donira se Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska. Kupnjom Kutijice za odRASTanje otvara se vaš prostor za djelovanje.  Kutijica za odRASTAnje dolazi u ograničenoj seriji od samo  300 primjeraka. Cijena kutijice je 200 kn, a od čega se čak pola odvaja za donaciju. Time je Kutijica za odRASTAanje vaša za 100 kuna, a 100 kuna donirate.

Donacija se prikuplja za Udrugu SOS Dječje selo Hrvatska koja već 30 godina pruža brižan dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Iznos prikupljen prodajom kutijice donirat će se za režijske troškove SOS obitelji. Udomljavanjem svih 300 Kutijica za odRASTanje zajedničkim snagama prikupili bismo 30.000 kn za SOS Dječje selo Hrvatska. 

Osiguraj svoju na www.djelovanje.hr

Foto: Ivica Ivičević, Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori