Jeste li čuli za GIR store? Kod njih smo pronašli neke od najljepših komada namještaja
Jeste li čuli za GIR store? Kod njih smo pronašli neke od najljepših komada namještaja

Jeste li čuli za GIR store? Kod njih smo pronašli neke od najljepših komada namještaja

GIR online store je kolekcija namještaja i dodataka koje pomno bira GIR kreativni tim. U njemu možete pronaći razne komade koji će se savršeno uklopiti kako u vaš interijer tako i u vašu svakodnevicu.

Osim GIR namještaja, trgovina sadrži aktualne brendove koji dijele suvremene vrijednosti u pogledu estetike, funkcionalnosti i održivosti. Možemo ga nazvati i svojevrsnim multibrendom koji vam pomaže urediti vaš dom ili poslovni prostor.

Zajednica stvaratelja, dizajnera i partnera

“Naš pristup dizajnu bio je od početka progresivan i iskren. Ta ambicija prirodno nas je dovela do strateške suradnje s kompanijom Ethnicraft iz Belgije, koja je omogućila GIR proizvodima da steknu pristup globalnom tržištu. Danas, namještaj proizveden u našoj tvornici u Kraljevu čini najveći dio ukupnog asortimana ovog belgijskog brenda.” – kažu iz GIR-a

Kvalitetni tim inženjera radi na usavršavanju i kontroli svih procesa čiji standardi garantiraju pažljivu pozornost posvećenu svakom detalju – kako konačnih proizvoda, tako i proizvodnih procesa koji im prethode. Rezultat je namještaj za poželjeti.

Inovativne tehnike po načelima održivosti

U izradi koriste drveće iz održivih šuma i posjeduju FSC certifikat. Vjeruju u načelo da je odgovornost na svakome od nas, stoga koriste lokalne resurse u svim fazama proizvodnog procesa – od razvoja, preko proizvodnje do isporuke.

“Vjerujemo da komadi koje stvaramo trebaju biti dio životnog ciklusa planete Zemlje. Sigurni smo da je dugoročna težnja ka smanjenju emisija štetnih plinova jedan od odgovornih načina prema prirodnim resursima i ljudima.” – kažu nam iz GIR-a.

Osim namještaja koji proizvode, na njihovim stranicama, ali i u GIR store shopu možete pronaći i druge proizvode dizajnera i proizvođača koji njeguju ista načela. Kada ste u Beogradu, posjetite ih na adresi Trešnjinog cveta 5 ili na njihovom webu girstore.com.

Učitati još
Zatvori