Eko art printevi koji pristaju u svaki interijer
Eko art printevi koji pristaju u svaki interijer

Eko art printevi koji pristaju
u svaki interijer

Art printevi nezaobilazni su detalji pri uređenju svakog doma. Ponekad je teško odabrati one koji će savršeno upotpuniti naš interijer, ali ako se vodimo određenim načelima možemo si mnogo olakšati. Održivost je jedna od glavnih stavki kojom se vodimo kada biramo kako ćemo urediti svoj dom. Od načina na koji ćemo skladištiti stvari, do prehrane i kozmetike, cilj je stvarati što manje otpada i koristiti što više prirodnih materijala. Isti taj princip slijedimo i u umjetnosti. Održivi art printevi neobični su i unikatni i definitivno cijelom prostoru mogu dati taj “otkačeni odmak”. Neke od najzanimljivijih pronašli smo na platformi Etsy. 

eko-print-1
eko-print-3

Eko art printevi

Posebnost i neobičnost ovih art printeva krije se u tome da su rađeni tehnikama koje nisu uobičajene. Pa će tako on biti ručno “printani”, na primjerice linoleumu, uz korištenje prirodnih materijala s nultom uporabom plastike. Linorezi su definitivno eko prihvatljivi, a često se rade na crnoj pozadini u zlatnoj boji što im daje poseban touch. Motivi su često motivi iz prirode, pa će ih tako obožavati ljubitelji minimalizma i upečatljive jednostavnosti. Drugi su printani na eko papiru i svojim motivima isušenog cvijeća u vaš će dom unijeti onaj pravi dašak prirode i slobodnog boho duha. 

Idealni za poklon 

S obzirom na to da nam se polako, ali sigurno približava vrijeme darivanja, razmislite o poklonu koji je održiv i unikatan. Ovakvi printevi razveselit će sve mame, bake, prijateljice i sestre, a mogu se uklopiti u doista svaki interijer. Svi ovi umjetnici dostavljaju u Hrvatsku tako da ih možete naručiti već sada kako bi se mogli na vrijeme naći pod božićnom jelkom vama dragih osoba. 

eko art 5
KilnFiredArt

Foto: Instagram, Etsy

Učitati još
Zatvori