Vrijeme je da počnete uživati u životu – znamo od čega krenuti
Vrijeme je da počnete uživati u životu – znamo od čega krenuti

Vrijeme je da počnete uživati u životu
– znamo od čega krenuti

Svatko od nas barem se jednom u životu našao na prekretnici kada nam je prva na listi bila odluka da krenemo uživati u životu. Mnogi od nas na takvoj prekretnici nađu se puno češće. Kako i sami znamo da nije jednostavno slušati o novim početcima, a još je manje jednostavno s njima krenuti, odlučili smo napraviti kratak i jasan vodič kako da nam to i uspije. Zašto kratak i jasan? Zato što smo se potrudili na jednom mjestu okupiti savjete s kojima možemo početi već danas, a koji će kroz kratko vrijeme donijeti rezultat. Pred nama je jesen, idealno vrijeme za nove početke i stavljanje sebe na prvo mjesto.

diners-exclusive2

 

Staviti sebe na prvo mjesto mora biti imperativ

Staviti sebe na prvo mjesto može zvučati sebično i egoistično, mi u tom smjeru ne idemo. Naš smjer očituje se u onim sitnicama i brizi za sebe koje nam mogu pomoći kako da što jednostavnije “iznesemo” stresnu i užurbanu svakodnevicu i svakodnevno žongliranje između privatnih i poslovnih obaveza. Biti moderan čovjek u moderno doba nije nimalo lagan zadatak, ali srećom, svjesnošću i nekim malim, ali značajnim potezima, to si itekako možemo olakšati i živjeti život kakav doista mislimo da zaslužujemo. Ono što vam u tome može pomoći je Diners Club Exclusive kartica. Njezine pogodnosti očituju se na razne načine, a većina njih odnosi se upravo na to da vama olakša život, tj. učini ga ljepšim. Vrijeme je da ugodite sebi. Stoga, krenite.

diners-exclusive5
diners-exclusive1

Živite dinamično? Odmorite se kako zaslužujete

Iako su godišnji odmori iza nas, naš recept je da odmor koji vam treba možete organizirati kad god vam treba. Sigurno nećete rujan, listopad ili studeni iskoristiti za ležanje na krcatim plažama Jadrana (tomu ionako služi ljeto), već ćete potražiti lokacije na koje možete “bježati vikendima” ili malo “dužim” vikendima, kada vam itekako treba odmor od turbulentnog tjedna. Trebaju vam mirne, ali opet dovoljno urbane lokacije da uvijek možete izvaditi laptop i riješiti što “gori”, a da pritom uživate.

diners-exclusive2

Putujete? Ne brinite

Jedrenje u jesen, aktivan odmor u francuskim Alpama, doručak s pogledom na švicarske planinske vrhove ili pak roadtrip do šarmantnih ulica još šarmantnijih gradova na jugu Italije dok se njima ne kreće tisuće turista. Pobjegnite nekamo, danas je to lakše nego ikad uz dobrog saveznika kao što je Diners Club Exclusive kartica. „Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!“

Usluga ASIST+ vaš je virtualni asistent koji će vam olakšati brojne nepredvidive situacije u svakodnevnom životu –  bilo da želite u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti (ako ste se odlučili za spomenuti roadtrip do juga Italije), službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak popravak ekrana mobitela (svi digitalni nomadi znaju koliko je ovo neprocjenjivo). Ono što je najbolje je to što svaku od usluga možete zatražiti preko mobilne aplikacije. Jednostavnije ne ide, a svi detalji su ovdje. Ako mnogo putujete, bilo poslovno ili privatno, znate koliko je važno ono vrijeme koje trošite na aerodromu, provesti što je kvalitetnije moguće. Airport Lounge saloni mjesta su gdje korisnici Diners Club Exclusive kartica mogu predahnuti, popiti kavu ili sok, pričekati na drugi let, pročitati novine i časopise ili pogledati mailove. Diners Club Exclusive kartica svojim korisnicima omogućuje korištenje usluga Airport Lounge salona. Predahnite prije ili poslije leta u više od 1300 Airport Lounge salona, u više od 140 zemalja diljem svijeta.

Brigu oko putnog osiguranja također prepustiteDiners Club Exclusive kartica. Na put krenite bez brige jer imate putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesretnog slučaja u Hrvatskoj i inozemstvu koje vam Diners daruje u suradnji s Wiener osiguranjem. Na vama je sada da krenete tražiti iduću lokaciju i počnete pakirati kofere, jer put je iza ugla.

diners-exclusive4

Statement komad koji zaslužujete u ormaru

Stil je skill, a ključ svakog stila su pravi statement komadi koji se moraju naći u svakom ormaru. Važno je s vremena na vrijeme ulagati u modne klasike, kako bi baš modni izričaj bio besprijekoran bez obzira na to što je trenutno u trendu. Dobra i kvalitetna torba uvijek će podići svaku kombinaciju, udobne i statement cipele često naprave mnogo više nego sama odjeća, a kaput koji će mamiti poglede, u našem ormaru može preživjeti sezone i sezone. Vrijeme je da krenete ulagati u prave komade, s Diners Club Exclusive karticom to neće biti problem. Ona za vas otključava vrata luksuza kojeg možete otplaćivati točno onim tempom koji vama odgovara. Odaberite komad koji ćete platiti malo više, ali njegova vrijednost za vas će biti neprocjenjiva.

diners-exclusive7
diners-exclusive13

Život je prekratak….

Reći ćemo da je život prekratak da bi se loše živjelo, jer kada bismo krenuli nabrajati za što sve mislimo da je prekratak ne bi bilo kraja. No ona rečenica koju često izgovaramo je ta da je život prekratak da bi se loše jelo. Pandemijska situacija koja je na neko vrijeme zaustavila svijet, povukla je sa sobom i neke pozitivne promjene. Među njima je i slow living trend. Naši odmori postaju privatniji, ekskluzivniji, održivi. Želimo iskusiti lokalno, jesti hranu od lokalno uzgojenih namirnica, želimo uživati u turizmu koji nije masovan, želimo vrijeme koje će biti posvećeno samo nama jer jednostavno zaslužujemo najbolje.

diners-exclusive9

Počastite se večerom u restoranu koji najviše volite

Male stvari u životu, hedonizam i ugađanje sebi često su upravo ti trenutci koje pamtimo zauvijek. Dobar restoran, kvalitetna usluga i još bolja hrana ono su na čemu ne štedimo. Hrvatska gastronomija itekako je na dobrom svjetskom glasu, a naši restorani diljem zemlje komotno mogu stati uz bok onima u brojnim drugim, mnogo većim europskim i svjetskim zemljama. Upravo zato uživanje u kvaliteti namirnica koje dolaze s ovog podneblja, a pripremljene su od strane vrhunskih chefova moraju biti imperativ, a ne rijetkost. Luksuzna večera za dvoje, koktel koji će vas osvojiti na prvu, boca dobrog vina i dugo odležani biftek – sve to zaslužujete i vrijeme je da si to i priuštite. Kako redovito pratimo sve važne novosti vezane za hrvatsku gastronomiju inspirirajte se nekim od naših prijedloga, a Diners Club Exclusive karticom možete plaćati i do 36 rata, dok troškovima jednostavno upravljate u aplikaciji ECC Mobile.

Nekako najviše od svega volimo taj osjećaj da nam je sve na dohvat ruke, a do sada to nikada nije bilo jednostavnije.

diners-exclusive2

Ostvarite uštede i dodatne pogodnosti

Vaše uživanje u životu ne mora nužno značiti samo trošenje, ono se sastoji i od prikupljanja. U D Club nagradnom programu možete ostvariti uštede redovnim korištenjem Diners Club Exclusive kartice. Nagradni euri obračunat će se na jednokratne i obročne kupnje u Hrvatskoj i inozemstvu u iznosu od 2%. Skupljene nagradne eure možete iskoristiti u svakom trenutku. Po svakoj obavijesti o troškovima od najmanje 150 EUR, sakupljaju se i obračunavaju nagradni euri koje možete iskoristiti za umanjenje Diners Club obavijesti o troškovima. Ono što je najvažnije, do svoje kartice koja otključava vrata luksuza i brojnih pogodnosti, možete doći vrlo jednostavno. Zatražite ju putem ovog linka. Godišnja članarina iznosi 132,72 EUR, a svi koji zatraže karticu do 31.12. 2023. ostvarit će popust od 50% na članarinu prve godine – 66,39 EUR. Ako želite možete zatražiti i drugu ponudu koja uključuje paket kartica (Diners Club Exclusive karrica i Visa Platinum kartica). Krenite već sada otvarati vrata svojeg luksuza i potražite sve informacije koje se nalaze ovdje.

diners-exclusive3

Foto: Unsplash, Promo

Učitati još
Zatvori