Ova umjetnica radi super ilustracije na različitim predmetima
Ova umjetnica radi super ilustracije na različitim predmetima

Ova umjetnica radi super ilustracije
na različitim predmetima

Angie Quintanilla Coates dizajnerica je i ilustratorica koja stoji iza brenda five15. Osim što se njezini radovi ističu u masi po bojama i zanimljivim oblicima, mediji na kojima radi poprilično su raznoliki. Nama su posebno zapeli za oko oni predmeti za koje često smatramo da nakon što ispune svoju svrhu više nemaju funkciju. Tako među njenim radovima možemo vidjeti maštovito oslikane boce, kutije i raznu drugu ambalažu koja dobiva potpuno novo lice.

Održiva umjetnost

Održivost je važna, jer osim što štedimo novac, čuvamo i prirodu, a potiče i našu maštu i razvija kreativnost. Jer odabrati različite materijale kao inspiraciju za umjetnička djela itekako je zanimljiv proces. Ova umjetnica to radi fantastično. Njezine jarke boje i oblici itekako su nam zanimljivi i volimo pratiti što radi.

Five15

“Imam strast prema živim bojama i optimizam. Inspiraciju crpim iz svog bogatog meksičkog naslijeđa i prekrasnih prirodnih krajolika Kanade. Jako me zanima održivost i nastojim uključiti ekološki prihvatljive postupke u svoj kreativni proces što je češće moguće. Budući da sam samouka umjetnica, nikad ne uzimam zdravo za gotovo privilegiju baviti se umjetnošću. Svojim živopisnim komadima nastojim pozvati sve da mi se pridruže u slavljenju veze između umjetničkog izražavanja i radosti. Kad nisam u svom slikarskom ateljeu, često ćete me naći vani kako istražujem obližnje staze s mojim partnerom i našim udomljenim psom, Meatballom.” – kaže Angie.

Njezine zanimljive radove možete pogledati na njezinom webu i na Instagramu.

Foto: Instagramu

Učitati još
Zatvori