Karirani sivi kaput je omiljeni komad zvijezda

Karirani sivi kaput je
omiljeni komad zvijezda

Sivi karirani kaput

Selena Gomez

Sasvim sigurno dosad ste uhvatili korak s time kako je sivi karirani blejzer jedan od najpoželjnijih komada sezone. U naše ormare ponovno je ušao u trenutku kada se od hektičnih modnih trendova krećemo u smjeru bezvremenske klasike i odmor od svega što je ‘in’ tražimo u jednostavnim, svakodnevnim i krojem i bojama pročišćenim komadima. U tom kontekstu, sivi blejzer poprima potpuni smisao i baš ove sezone postaje zvijezda jesenskih kombinacija. A kako ga kombinirati, već smo vam dali ideju ovdje, gdje smo otkrili kako sivi karirani blejzer izuzetno cool izgleda u kombinaciji s jeansom i klasičnim bijelim T-shirtom.

No, jesen će brzo proći, a glavno pitanje će postati kakvim kaputom zamijeniti blejzere i lagane jakne koje trenutno vladaju. Odgovor je sivi karirani kaput, kojeg ovih dana već viđamo na street style zvijezdama i zvijezdama showbiza. Ni on nije sasvim novi trend, jer smo prve trendi karirane kapute počeli primjećivati još prošle zime, no ove će zime sivi karirani kaput biti uvjerljivo najpopularniji.

Bella Hadid

Bella Hadid

Zuzanna Bijoch

Zuzanna Bijoch

Rita Ora

Rita Ora

Sivi karirani kaput i sve njegove varijacije ovih dana intenzivno viđamo na celebrityjima, a nose ga Selena Gomez, Bella Hadid, Rita Ora i Zuzanna Bijoch. One ih kombiniraju u casual dnevnim lookovima, kao i u onim elegantnijim. A gdje ove sezone pronaći sivi karirani kaput, provjerite u nastavku.

Zara

Zara

Stradivarius

Stradivarius

Uterque

Uterque

Mango

Mango

Zara

Zara

Pull & Bear

Pull & Bear

Foto: Splash News, Mango, Stradivarius, Pull & Bear, Zara, Uterque

Učitati još
Zatvori