Što su zvijezde nosile na dodjeli MTV Movie Awards?

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Iako su se svjetla pozornica velikih filmskih nagrada ugasila još krajem veljače, svoju dodjelu kojom su obilježena najbolja postignuća u filmu protekle godine sinoć je organizirao MTV. U Los Angelesu je održana tradicionalna MTV Movie Awards večer, koju su, očekivano, u velikom broju posjetile svjetske zvijezde.

Pažnju fotografa svojim su odjevnim kombinacijama plijenile uzvanice filmske dodjele, koje su kao boju večeri odabrale crnu. Neslužbeni dress code na crvenom su tepihu pokazale mlade modne zvijezde Gigi Hadid i Kendall Jenner – Gigi u elegantnom odijelu kuće Versace čija je ambasadorica, a Kendall u ženstvenoj Balmain haljini asimetrična kroja.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Balmain je također bio izbor prezenterice večeri, Care Delevingne, koja se odlučila za smjeli kombinezon od crnog baršuna. Filmske zvijezde Charlize Theron i Jessica Chastain isto su tako pokazale kako crna (ne)boja ne mora biti nimalo dosadan izbor kada je dio večernjeg glamura. Charlize je blistala u čipkastoj koktel haljini Alexandera McQeena, a Jessica Chastain u dugoj večernjoj haljini omiljenog joj sirena kroja s potpisom kuće Givenchy. Glamurom nije zaostajala ni glumica Lizzy Caplan, koja je u haljini Sally Lapointe, izvezenoj svjetlucavim ljuskicama definitivno začinila crveni tepih.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Jessica Chastain

Jessica Chastain

Charlize Theron

Charlize Theron

Lizzy Caplan

Lizzy Caplan

Foto: Guliver/Getty Images

0