Zrinka Cvitešić snimila kampanju za City Center one

Poznata glumica Zrinka Cvitešić predstavlja nove kolekcije za jesen/zimu 2015. kao zvijezda nove kampanje City Centera one. Dobitnica najprestižnije britanske kazališne nagrade Olivier radno mjesto u Londonu nakratko je zamijenila zagrebačkim studijem i uz ekipu provjerenih profesionalaca pokazala što ovu sezonu donosi City Center one.

Zrinka Cvitesic

Poznati modni fotograf Marko Grubišić u vizualnu cjelinu je uklopio Zrinkin senzibilitet te trendi komade koje je za nju odabrao stilist Petar Trbović. Petar je otkrio kako su ove sezone ‘in’ nježne, pastelne boje te dolčevite koje će oduševiti sve klasičarke i stroži krojevi klasičnih kaputa koji su nezaobilazni ‘must have’ za hladnije dane pred nama. Stilist za kosu zadužen za Zrinkinu kosu bio je Mijo Majhen, koji naglašava kako se za ovu kampanju odlučio za svjež i moderan izgled.

Zrinka Cvitesic

Poznati vizažist Saša Joković, šminku je prilagodio kako odjeći i frizuri, tako i najnovijim svjetskim trendovima koji diktiraju lagani make-up za dnevne stylinge te jači ‘smokey eyes’ za večernje varijante.

Zrinka je uživala u isprobavanju modnih kombinacija iz trgovina City Centera one East, West i Split te svakom outfitu dala dozu glamura i osobnosti.

Zrinka-Cvitesic1

Zrinka-Cvitesic2

Foto: Miljenko Hegedić

0