Zimske kape s pomponima

Modni detalj bez kojeg teško možemo zamisliti zimske dane vunene su kape koje štite glavu od niskih temperatura i vjetra, dok istovremeno imaju i svoju estetsku funkciju. Volimo birati krupno pletene modele koji se teksturom divno uklapaju u većinu zimskih stylinga, a boje u kojima najpoželjnije djeluju definitivno su snježno bijela, ledeno siva, boja vina i klasična crna.

Ove sezone dolaze s dodatkom na koji će malo koja djevojka ostati imuna, a to je pompon. Pomponi su uvjerljivo dominirali ljetnom sezonom na sandalama, cekerima, tunikama za plažu i haljinama, a ove zime preselili su na čizmice, tenisice i, naravno, kapice. Pronaći ćete ih u većini high street dućana, i to u cijelom nizu kombinacija boja.

Zara kapa

Zara

Krasi ih jedan veliki pompon, poznat nam i kao ‘coflek’, koji je izrađen od umjetnog krzna ili vune i dolazi u boji istoj kao i kapica ili nekoj sasvim kontrastnoj. Sasvim je decentan ili u drugom slučaju predimenzioniran. Tražite li šarmantan, a opet praktičan modni detalj koji će vam zimske dane učiniti ljepšima i zabavnijima, pravo je vrijeme da investirate u jednu vunenu kapu sa simpatičnim pomponom.

Foto: Instagram

0