Mini suknja i pletivo: omiljena zimska kombinacija “it” djevojaka

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

U posljednjih nekoliko sezona, midi suknja se istaknula kao jedan od omiljenih trendova koji laska svakom stilu i svakoj figuri. Taj moderni klasik unutar svake garderobe unosi dozu elegancije i nevjerojatnu moć transformacije. Ipak, jesen i zima vratile su nas jednako svestranom i popularnom modelu, mini suknji. Od jednostavnog A kroja koji donosi šarm šezdesetih do trendi modela ukrašenih volanima, izvezenim floralnim motivima ili vezicama, od trapera i tvida do vinyla i brušene kože, hladna sezona jednostavnost omiljene mini siluete pretvorila je u neodoljivi trend koji je vladao high street kolekcijama i uličnom modnom pistom.

MINI SUKNJA I TOPLO PLETIVO: SAVRŠENI ZIMSKI SPOJ

Uz nezaobilazne guste najlonke, koje su preskočili tek oni najhrabriji među nama, mini suknja stvarala je zavodljive dnevne kombinacije. Svoj savršeni spoj ovaj trendi model pronašao je u još jednom favoritu sezone, toplom pletivu. Igra oversized džempera i uske mini suknje ili tankog i finog pletiva i suknja ukrašene naborima, volanima i plisiranom teksturom sasvim jednostavan zimski spoj pretvorili su u omiljenu kombinaciju it djevojaka u kojoj su se isticale na uličnoj modnoj pisti.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Osim što se od ove zavodljive kombinacije nećemo odvajati ni za najhladnijih dana koje donosi nekoliko zimskih tjedana ispred nas, spoj mini suknje i pletiva bit će savršeni odabir za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane. I dok ćemo odbaciti najlonke, zimski kaput zamijeniti proljetnom jaknom, a visoke čizme proljetnim cipelama ili tenisicama, mini suknja i pletivo će ostati favoriti i na početku proljetne sezone.

Kako u narednim mjesecima kombinirati mini suknju i pletivo poput street style zvijezda? Nekoliko odličnih kombinacija za vas smo izdvojili u nastavku.

Objavu dijeli meganellaby (@meganellaby)

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Objavu dijeli meganellaby (@meganellaby)

0