Zimska kolekcija brenda Mai by Majda snimljena u palači Dverce

mai-by-majda-10

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

mai-by-majda-8

Mai by Majda zimska kolekcija

Palača koja je bila ogledalo društvenih zbivanja 18., 19. i početka 20. stoljeća u ovom modnom editorijalu poslužila je kao odraz nove kolekcije dizajnerice koja svojim kreacijama slavi ženstvenost. Posebnost ove kolekcije pod nazivom ‘Barunica’ nalazi se u inspiraciji koju dizajnerica crpi upravo iz baroka, što je vidljivo iz upotrebe ornamenata karakterističnih za barokno razdoblje.

mai-by-majda-4

Kreatorica je ostala vjerna svojoj glavnoj ideji vodilji, a to je uporaba prirodnih materijala poput viskoze, pamuka i baršuna (koji je također obilježio ovo za umjetnost važno razdoblje) s ciljem izrade odjeće u kojoj će se svaka žena osjećati ženstveno, udobno te naposljetku slobodno.

Mai by Majda

Prepoznatljiv potpis brenda Mai by Majda su volani koji aplicirani na haljine, košulje i suknje stvaraju poletnost pri pokretu. Dizajnerica je velik naglasak stavila na mašne koje krase haljine, majice i košulje.

Posjetite Instagram i Facebook stranicu, webshop www.maibymajda.com ili showroom na adresi Dudovec 51 i otkrijte novu Mai by Majda kolekciju.

mai-by-majda-9

mai-by-majda-2 mai-by-majda-3

mai-by-majda-6 mai-by-majda-7

Model: Marina Mirt / Relatum Models
Šminka: Saša Joković
Frizura: Lucija Andrejić za Ruža essentials
Foto: Karmen Poznić

0